Vrijdag 20 november: Dag van de Ondernemer!

Publicatiedatum
Op vrijdag 20 november is het Dag van de Ondernemer. Eén keer per jaar zet UNIZO samen met VLAIO en andere partners de Vlaamse en Brusselse ondernemers in de bloemetjes. Dit jaar is die erkenning extra nodig. Het doorzettingsvermogen en de veerkracht die ondernemers aan de dag leggen is bewonderenswaardig.

Duw in de rug

De 7e editie van de Dag van de Ondernemer wil ondernemers vooral een hart onder de riem steken. Of eerder: een stevige duw in de rug. Dat verdienen ze nu meer dan ooit. Ondernemers rijden op dit moment misschien wel de zwaarste koers van hun leven. Maar één ding hebben ze de voorbije maanden bewezen: het zijn flandriens. Stuk voor stuk helden.

Ze begonnen half maart aan een col buitencategorie en rijden nog altijd massaal tegenwind. Soms komen ze in een valpartij terecht en lopen ze blessures op, maar steeds weer kruipen ze moedig in het zadel. Sommigen kunnen het gat dichtrijden, anderen moeten het wiel lossen. Nog anderen zijn genoodzaakt van koers te veranderen. Hun veerkracht reikt verder dan de verste eindmeet. 

Dag voor élke ondernemer

Dit is een dag voor élke ondernemer. Van grote bedrijfsleiders en jonge starters tot de bakker om de hoek en de freelance muzikant. Allemaal doen ze hun vak met hart en ziel. Hun economisch en maatschappelijk belang staat buiten kijf. Het ondernemerschap en de verantwoordelijkheidszin van ondernemers vertalen zich in jobs en via hun activiteiten doen ze de economie mee draaien.

WIN een fiets!

Doe mee aan de wedstrijd van UNIZO en win een hippe fiets van Achielle! Wat je daarvoor moet doen? Simpel:

  • Volg @unizovzw en @achielle
  • Deel de post op jouw stories met #dagvandeondernemer én tag @unizovzw en @achielle 
  • Tag daaronder 3 vrienden met wie jij graag op de fiets springt!

De winnaar wordt bekendgemaakt op 23/11. 

VLAIO doet mee, jij ook? 

Ook VLAIO wil alle ondernemers bedanken en een duwtje in de rug geven. Ben jij op zoek naar coaching, advies en begeleiding op maat? Of wil je liever afstemmen binnen een netwerk? Ontdek dan snel ons netwerk van initiatieven waar jij als ondernemer gebruik van kan maken op vlaio.be/sterkondernemen.