Vlajo kiest mini-onderneming van het jaar: KazaK

Publicatiedatum
5 provinciale winnaars. 5 Vlaamse finalisten. 5 knappe presentaties. 5 sterke vragenrondes. 5 eervolle vermeldingen. 4 awards. En... 1 winnaar: dé mini-onderneming van het Jaar is KazaK van Sint-Michiel Leopoldsburg. Proficiat!

Duurzaam en positief

Zeven gepassioneerde zesdejaars van Sint-Michiel Leopoldsburg ontvingen de award ‘Dé Mini-onderneming van het Jaar’, uitgereikt door Vlaamse Jonge Ondernemingen (Vlajo). In een online finale kroonde de jury KazaK tot winnaar omwille van hun uitstekend duurzaam product en positieve dynamiek.

Wat doet dit mini-bedrijfje?

Het mini-bedrijfje KazaK maakt handige, compacte tasjes om aan je riem te bevestigen, vervaardigd uit gerecycleerde materialen.

Proeven van het ondernemerschap

Vlajo geeft leerlingen uit de derde graad secundair onderwijs de kans een eigen bedrijf op te richten. Op basis van een marktonderzoek kiezen de leerlingen een product of dienst om te commercialiseren. Jaarlijks kunnen hierdoor meer dan 7.000 jongeren proeven van het ondernemerschap in de breedste zin van het woord.

Lees hier het volledige bericht op de website van Vlajo.

Mark Andries
KazaK heeft een uitstekend duurzaam en trendy product dat zo kant en klaar in de markt kan gezet worden. Een ambitieus team met een positieve dynamiek die typisch is voor ondernemers. Ze zijn sterk op mekaar ingespeeld en hebben duidelijk heel veel plezier beleefd aan dit project.
Mark Andries
juryvoorzitter en administrateur-generaal VLAIO
groepsfoto van KazaK