Vlajo wint (opnieuw) Model Nation Award

Publicatiedatum
Vlajo werd door de koepelorganisatie JA Europe opnieuw bekroond met de JA Europe Model Organisation Award, een Europese onderscheiding.
Vlajo wint award
Foto (vlnr): Adam Warby (Chairman JA Europe), Peter Coenen (Directeur Vlajo) en Caroline Jenner (Director JA Europe)

Wat is Vlajo?

Vlaamse Jonge Ondernemingen (Vlajo, niet te verwarren met VLAIO!) stimuleert al jarenlang ondernemend onderwijs via gerichte acties en onderwijsprogramma’s van in de kleuterklas tot in de universiteit. Vlajo heeft een samenwerking met VOKA - Kamers van Koophandel, het Ondernemersplatform VKW en beroepsfederaties. Hier lees je alles over de missie van Vlajo.

Wat is JA Europe en wat betekent deze prijs?

Vlajo is de Vlaamse vertegenwoordiging van Junior Achievement Europe - kortweg JA Europe -, het dynamische Europese netwerk dat studenten en leerkrachten de kans geeft om deel te nemen aan internationale handelsbeurzen, wedstrijden, ervaringsuitwisselingen en vele andere activiteiten. JA Europe bereikt jaarlijks 4,2 miljoen studenten in 40 landen.

Deze bekroning onderscheidt organisaties die beantwoorden aan de internationale JA kwaliteitscriteria en die een belangrijke bijdrage leveren aan de versterking van het Europese netwerk. 

Lees hier het volledige bericht op de Vlajo-website!

Peter Coenen

Deze award is een mooie, internationale erkenning voor het werk dat ons Vlajo-team levert op vlak van ondernemerschapsonderwijs. En het bewijs dat we als klein land daarom geen kleine speler zijn in Europa. Deze prijs is goed voor onze internationale uitstraling. Het verruimt de horizonten en de ambities. Voor ons als organisatie, voor onze partners, maar ook voor de jongeren die kunnen experimenteren met de mogelijkheden van internationaal denken en grensoverschrijdend acteren.

Peter Coenen
Directeur Vlajo

Delen: