VLAIO zorgt samen met Mediahuis voor gratis advertentieruimte

Publicatiedatum
We willen de lokale ondernemer een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijd. Mediahuis verdeelt 50.000.000 impressies onder ondernemers die zich bij hen gratis aanmelden met een kant-en-klare advertentie.
logo samen impact van Mediahuis

Onze ondernemers zijn vindingrijker dan ooit. Als een kettingreactie op de coronacrisis zien de meest creatieve initiatieven het licht. En ze zijn warmer dan ooit. Daarom willen we jou, de lokale ondernemer, een hart onder de riem steken. Mediahuis verdeelt 50.000.000 impressies onder ondernemers die zich bij hen aanmelden.

Mark Andries
Met deze actie willen we onze ondernemers in deze ongezien bizarre tijden een hart onder de riem steken. Met VLAIO ondersteunen we onze lokale handelaars waar mogelijk, zodat zij na de crisis hun klanten terug kunnen verwelkomen in hun winkel. We zullen hen allemaal – klein en groot – hard nodig hebben om onze economie terug te doen draaien. Daarom, wanneer je online koopt, doe dat bij de handelaars in jouw buurt, en steun onze lokale economie.
Mark Andries
administrateur-generaal VLAIO

Wat moet je doen?

Vul hier jouw aanvraag in, laad je kant-en-klare advertentiemateriaal (medium rectangle, 300x250 pixels) als jpg/jepg op en zij doen de rest.

Wat krijg je?

Mediahuis plaatst jouw advertentie op hun vier nieuwsmerken: De Standaard, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. Helemaal gratis, om klanten en bezoekers jouw richting uit te wijzen.

Interesse?

Claim hier jouw gratis advertentieruimte!

 

Blijf op de hoogte 

Blijf op de hoogte van ons VLAIO-nieuws over de coronacrisis en de steunmaatregelen voor Vlaamse ondernemers door je in te schrijven op de VLAIO nieuwsbrief. Het nieuws op www.vlaio.be/corona verschijnt ook op onze FacebookTwitter of LinkedIn