VLAIO genomineerd voor Agoria eGov & Smart City Awards - stem voor VLAIO!

Publicatiedatum
Op 3 december reikt VLAIO-partner Agoria prijzen uit voor verdienstelijke overheids- en smart city projecten. VLAIO is genomineerd voor de Vlaamse coronamaatregelen "zuurstof voor ondernemingen tijdens de coronacrisis".

Ook wordt dit jaar uitzonderlijk ook een 'Publieksprijs' uitgereikt. Wij hopen dat VLAIO jouw stem verdient! Je kan je stem uitbrengen tijdens de awardshow.

Agoria prijzen staan op podium

Wat zijn de eGov & Smart City Awards?

Op 3 december organiseert VLAIO-partner Agoria voor het 17e jaar op rij, in samenwerking met TMAB, de Agoria eGov Awards om de meest verdienstelijke informatiseringsprojecten van overheidsdiensten in de bloemetjes te zetten. Dit jaar worden voor het eerst - onder het motto "Building the Digital Society together" - de Agoria Smart City Awards simultaan uitgereikt. Dit houdt in dat zowel eGovernment als Smart City projecten kunnen meedingen voor de felbegeerde prijzen. Vanwege de huidige coronamaatregelen en de onzekerheid naar de toekomst toe werd dit jaar voor een virtuele editie gekozen.

Deze nieuwe formule ziet ook een aantal wijzigingen in het reglement en de awards die uitgereikt zullen worden. Naast de gekende awards voor 'innovatie', 'gebruiksvriendelijkheid', 'rendabiliteit' en 'samenwerking', zal er dit jaar voor het eerst een Award voor 'duurzaamheid' toegekend worden. De projecten die volgens de jury de beste mix van de voorgestelde criteria kunnen voorleggen, maken op het eind van de avond kans om de titel en bijhorende award 'Beste Smart City project van 2020' en 'Beste eGov project van 2020' te veroveren.

Zuurstof voor ondernemen tijdens corona

VLAIO is dit jaar met de Vlaamse coronamaatregelen "zuurstof voor ondernemingen tijdens de coronacrisis" bij de drie genomineerden in de categorie 'rendabiliteit'.

Ontdek hier alle genomineerden.

Publieksprijs: stem voor VLAIO tijdens het event!

Ook wordt dit jaar uitzonderlijk ook een 'Publieksprijs' uitgereikt. Een unieke kans om ook jouw favoriete project tot winnaar te kronen. Wij hopen dat VLAIO jouw stem verdient! Om te stemmen, dien je je eerst hier in te schrijven voor het event. Je kan tijdens de awardshow je stem uitbrengen.

We kijken uit naar 3 december!