Vernieuwing partnerschappen voor ondernemerschap en innovatieversnelling

Publicatiedatum
VLAIO heeft de ambitie om ondernemerschap te bevorderen, groei en innovatie te stimuleren. Dankzij zijn diverse partnerschappen is VLAIO de motor van een bloeiend Vlaams ecosysteem waarin ondernemen en innoveren floreren. Voor de periode 2024-2028 wil VLAIO opnieuw sterke partnerschappen opzetten en dit binnen een hecht samenwerkend VLAIO netwerk.

De vernieuwing van de dienstverlening ondernemen en innoveren is succesvol als we rekening houden met de uitdagingen, behoeften en drempels die binnen Vlaanderen bestaan rond ondernemen en innoveren. 

We nodigen jullie dan ook graag uit op de co-creatiesessies om mee na te denken over de toekomstige dienstverlening die VLAIO in de markt wil zetten via partners.

Deze sessies gaan alle door in het VAC te Leuven, behalve de vijfde sessie. Tijdens iedere sessie wordt een specifiek thema van het Contract Ondernemerschap behandeld. Het is mogelijk om je voor meerdere sessies in te schrijven.

Programma

  • Sessie 1: Terugblik en kijk op de toekomst van de dienstverlening van VLAIO partners aan ondernemingen – 7 maart om 12.30 uur

  • Sessie 2: Hoe préstarters begeleiden richting een duurzame onderneming? – 13 maart, van 9.30 uur tot 14 uur

  • Sessie 3: Hoe bedrijven begeleiden op een kantelpunt? – 13 maart om 12.30 uur

  • Sessie 4: Hoe startups en scale-ups begeleiden vanuit een geïntegreerde aanpak? –  31 maart, van 9.30 uur tot 14 uur

  • Sessie 5: Hoe bedrijven ondersteunen richting verduurzaming en productiviteitsverbetering? –  18 april, van 9.30 uur tot 14 uur, Hotel The President, Brussel

  • Sessie 6: Verder bouwen aan een breed ecosysteem voor innoveren en ondernemen – 28 april, van 9.30 uur tot 14 uur

Schrijf in voor één of meerdere sessies

Delen: