Vacature: Voorlichter informatiecentrum/contactcenter (tot 14 mei)

Publicatiedatum
Wil jij je elke dag inzetten om ondernemers op weg te helpen? Draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel? Vind je vlot je weg in de Vlaamse ondernemingswereld? Dan is deze vacature iets voor jou! Solliciteren kan tot en met 14 mei.
kantoor

Wat zijn jouw taken?

Als voorlichter van het informatiecentrum / contactcenter bij het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) ben je samen met je collega’s het centrale aanspreekpunt voor vragen over ondernemerschap inzake overheidsmaatregelen. Een gezonde interesse in het ondernemerslandschap komt hier dus zeker goed van pas!

Bij het informatiecentrum / contactcenter komen vragen telefonisch of via mail binnen, maar even goed via WhatsApp. Jouw communicatie skills komen hier van pas! Door de juiste vragen te stellen, slaag je erin om een gepast antwoord te vinden voor de klant.

Als voorlichter heb je echter ook de mogelijkheid om je te specialiseren in bepaalde thema’s. Zo bouw je expertise op in jouw eigen interessegebied.

Wie zoeken we?

Je hebt een bachelordiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau B binnen de Vlaamse overheid. Je kunt ook deelnemen aan de selectie als je binnenkort afstudeert. 

Wat bieden we?

  • Je krijgt ruime mogelijkheden wat vorming, bijscholing en ondersteuning met moderne ICT-middelen betreft.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met de privésituatie: zo bieden wij je 35 dagen vakantie per jaar, bovendien heb je ook vakantie tussen Kerstmis en Nieuwjaar. Tijdens de schoolvakanties is er in de hoofdkantoren een professionele opvang voor kinderen tussen 3 en 14 jaar.
  • Geen fan van files? Bij de Vlaamse overheid kan je rekenen op gratis openbaar vervoer van en naar je werk of een fietsvergoeding voor je woon-werkverkeer. Je kan ook van thuis of in een satellietkantoor werken.
  • Je kan je gratis aansluiten bij de hospitalisatieverzekering. Ook de leden van je gezin kunnen aan een voordelig tarief aansluiten.
  • Je ontvangt maaltijdcheques van 7 euro per gewerkte dag. 5,91 euro wordt door de werkgever betaald, 1,09 euro door de werknemer, via een maandelijkse inhouding op het nettoloon.
  • Je wordt aangeworven of overgeplaatst in de graad van deskundige (rang B1) met de bijbehorende salarisschaal B111 (bij 0 jaar anciënniteit). Relevante beroepservaring in de private sector of als zelfstandige kan worden erkend door de lijnmanager op basis van de functievereisten. Je aanvangssalaris is minimaal 2.372,59 euro (brutomaandsalaris, aangepast aan de huidige index), reglementaire toelagen niet inbegrepen. Op www.werkenvoorvlaanderen.be/salarissimulator kun je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie.

Solliciteer online via Vlaanderen.be

Iets voor jou? Lees hier het volledige vacaturebericht en solliciteer online! Solliciteren kan tot en met 14 mei 2020.

Delen: