Vacature: Inspecteur

Publicatiedatum
We zoeken een enthousiaste, klantvriendelijke en vlotte collega, die on desk of ter plaatse de correcte naleving van specifieke reglementeringen en normen controleert in het kader van een diverse waaier aan steuninstrumenten binnen VLAIO. Is deze vacature iets voor jou? Solliciteer dan t.e.m. 22 mei. Vragen of meer info? Schrijf je in voor het infomoment op 17 mei.

Jobomschrijving

Je controleert kmo’s, promotoren intercommunales, gemeentes en overheidsorganisaties. Jouw bevindingen noteer je in een rapport. Op basis hiervan ondernemen collega’s eventueel verdere stappen. Je beschikt voor de uitvoering van de opdrachten over een grote graad van zelfstandigheid. 

Je kan rekenen op een fijne samenwerking met een 15-tal collega’s van het inspectieteam van de afdeling Relatiebeheer Ondernemingen. Je kan bij VLAIO ook meerdere dagen per week van thuis of vanuit een satellietkantoor werken.

Wie zoeken we?

Je kunt deelnemen aan de selectieprocedure als je op de uiterste inschrijvingsdatum voldoet aan volgende voorwaarden:

  • Je hebt een Bachelordiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau B binnen de Vlaamse overheid, bij voorkeur in een economische of boekhoudkundige richting, of je bent reeds tewerkgesteld in niveau B bij de diensten van de Vlaamse overheid. 
  • Je hebt minimaal zes maanden ervaring (ook stages worden meegeteld) met economische analyses en/of boekhoudkundige taken voor een kmo.
 

Infosessie op 17/05 om 14u

Op 17 mei organiseren we van 14u-15u een infomoment. Heb jij specifieke vragen over de functie-inhoud of over de selectieprocedure? Schrijf je dan zeker in. 

Inschrijven

 

Wat bieden we?

  • Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van deskundige met bijhorende salarisschaal B111.
  • We bieden je, naast een maatschappelijk relevante job en een aantrekkelijk salaris, ook maaltijdcheques. Je woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en/of fiets en je hospitalisatieverzekering worden vergoed door je werkgever.
  • Je werkdruk kan hoog zijn, maar er worden ernstige inspanningen geleverd om het werk zo optimaal mogelijk te combineren met je privésituatie. Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen Kerstdag en Nieuwjaar.
  • Tijdens de schoolvakanties kun je voor kinderen tussen 3 en 14 jaar gebruikmaken van opvang in de hoofdkantoren (Brussel, Antwerpen, Hasselt, Leuven, Gent en Brugge).

Werken bij VLAIO

Wil je weten hoe het is om bij VLAIO te werken? We laten het onze collega's zelf vertellen!