Vacature: Analist digitalisering

Publicatiedatum

VLAIO zoekt een analist digitalisering die analyses zal uitwerken bij digitaliseringsprojecten. Als analist draag je bij aan een doorgedreven digitalisering en datagedreven werking van VLAIO. Solliciteren kan tot 17 maart. Extra info of vragen? Schrijf je in voor het infomoment op 7 maart om 15 uur.

persoon voor laptop met muis en toetsenbord

De functie in het kort

VLAIO zoekt een analist digitalisering die analyses zal uitwerken bij digitaliseringsprojecten. Als analist draag je bij aan een doorgedreven digitalisering en datagedreven werking van VLAIO. Heb je oog voor wat beter kan en zie je daarbij meteen hoe je digitale opportuniteiten kan benutten? Ga je graag in interactie met gebruikers en software ontwikkelaars en denk je altijd eerst digitaal? Dan zou dit de geknipte job voor jou kunnen zijn!

Een greep uit je takenpakket:

 • Je werkt business- en functionele analyses uit voor nieuwe of verbeterde digitale applicaties. Je doet dit enerzijds voor KRIS, het CRM- en dossierbehandelingssysteem van VLAIO dat meer dan 300 gebruikers telt. Anderzijds werk je ook aan analyses voor andere nieuwe applicaties.
 • Je doet analyses voor het toevoegen van nieuwe diensten, subsidies en functionaliteiten, de vereenvoudiging en verhoging van de gebruiksvriendelijkheid, verdere automatisering, …
 • Je werkt in het Competentiecentrum Applicaties in een team van een 15-tal mensen. Het team ontwikkelt software op maat van het agentschap: analisten, externe ontwikkelaars, product owners, …
 

Infosessie op 7 maart

Op 7 maart organiseren we van 15 tot 16 uur een infomoment. Heb je specifieke vragen over de functie-inhoud of over de selectieprocedure? Schrijf je dan hier in.

 

Wie zoeken we?

Je voldoet op de uiterste indieningsdatum 17/03/2024 aan de volgende voorwaarden:

Deze vacature is een knelpuntfunctie waardoor je misschien ook kunt deelnemen zonder het gevraagde diploma. Lees hieronder aan welke voorwaarden je dan wél moet voldoen.

 1. Een masterdiploma of een ander diploma of getuigschrift dat toegang geeft tot niveau A binnen de Vlaamse overheid. Ontdek de volledige lijst.

  OF

  Je beschikt over een bachelordiploma in informatica.

   

 2. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een gelijkaardige functie: business en functionele analyses voor de ontwikkeling van software op maat (CRM, dossierbehandeling, case management, ERP, financiële systemen,…).

Wat bieden we?

 • Je wordt aangeworven in statutair dienstverband in de graad van informaticus met bijhorende salarisschaal A121. Met de salarissimulator kan je je nettosalaris berekenen, aangepast aan je individuele situatie. 
 • Je ontvangt de volgende voordelen: maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, een breed aanbod van leasefietsen, hospitalisatieverzekering, professionele kinderopvang tijdens de schoolvakanties in de hoofdkantoren ... 
 • Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en nieuwjaar. 
 • Je activiteit bepaalt je werkplek. Bij de meeste functies kan je dus zowel op kantoor, van thuis uit of op een satellietkantoor werken.

Meer weten over werken bij de Vlaamse overheid? Surf naar www.vlaanderen.be/werken-voor-vlaanderen.

 

Iets voor jou? Solliciteer nu!

Solliciteer via de blauwe button op deze pagina van vlaanderen.be. Voeg jouw cv toe.

Solliciteren kan tot 17 maart.

 

Delen: