Vacature: Administratief medewerker

Publicatiedatum
Ben je op zoek naar een uitdagende en dynamische administratieve functie? Ben je flexibel, in staat om initiatief te nemen en kan je zelfstandig werken? Haal je energie uit netwerken binnen en buiten de eigen organisatie en kan je je snel inwerken in nieuwe opdrachten? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Solliciteren kan tot 17 april. Wil je meer weten over deze functie? Schrijf je dan in voor de infosessie op 5 april.
Het team clusterbeleid van VLAIO

Wat zal je doen? 

Je komt terecht in de afdeling VLAIO Netwerk bij de dienst clusterbeleid. Daar zorg je voor een vlotte planning en organisatie van alle administratieve taken. 

Naast algemene secretariaatsondersteuning ben je verantwoordelijk voor de registratie van gegevens in de IT-applicatie KRIS.

Je zorgt voor de administratieve ondersteuning van de projectadviseurs.
Je bent verantwoordelijk voor het in orde zetten en up-to-date houden van de dossiers in de IT-applicatie KRIS.
Je voert allerlei ondersteunende taken uit zoals logistieke ondersteuning, aanmaak van inkooporders, toekennen van de juiste rechten en rollen aan gebruikers in KRIS, declaraties aanmaken in ORAFIN, ...
Je volgt inkomende post en mails op
...
Daarnaast werk je graag en vlot samen met de collega’s die je ondersteunt.

Je collega's zijn account managers voor de Vlaamse speerpuntclusters. Speerpuntclusters stimuleren de samenwerking tussen de overheid, kennisinstellingen en bedrijven rond bepaalde strategische domeinen. Er zijn 7 speerpuntclusters: logistiek (VIL), materialen (SIM), energie (FLUX50), chemie (Catalisti), voeding (Flanders' FOOD), zee (Blauwe Cluster) en gezondheidszorg (MEDVIA). Meer over de speerpuntclusters.

 

Infosessie op 5 april

Op 5 april organiseren we van 10 tot 11 uur een infomoment. Heb je specifieke vragen over de functie-inhoud of over de selectieprocedure? Schrijf je dan hier in.

 

Wie ben jij?

Je hebt een hoger secundair onderwijs diploma. 

EN 

Je hebt minimaal 1 jaar functierelevante ervaring.

Jouw voordelen

  • Je krijgt een contract van onbepaalde duur in statutair dienstverband in de graad van medewerker met bijhorende salarisschaal C111
  • Je ontvangt extralegale voordelen: maaltijdcheques, gratis openbaar vervoer, een breed aanbod van leasefietsen, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen, professionele kinderopvang tijdens de schoolvakanties in de hoofdkantoren …
  • Je krijgt 35 dagen vakantie per jaar en bovendien ben je vrij tussen kerstdag en Nieuwjaar.
  • Je activiteit bepaalt je werkplek. Bij de meeste functies kan je dus zowel op kantoor, van thuis uit of op een satellietkantoor werken.

Ontdek hier meer over werken bij de Vlaamse overheid

 

Interesse? 

Solliciteren kan tot en met 17 april 2023.

Meer info en meteen solliciteren voor deze vacature!

 

Werken bij VLAIO

VLAIO is hét aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor alle ondernemers in Vlaanderen. Wij stimuleren en ondersteunen innovatie en ondernemerschap en dragen bij aan een gunstig ondernemersklimaat met een focus op:  

  • het stimuleren van groei en innovatie door ondernemingen financieel te ondersteunen via subsidies om te kunnen groeien, transformeren of innoveren;  
  • het bevorderen van ondernemerschap door samen te werken met sterke partners die kmo’s kunnen begeleiden van (pre)start over groei tot overname;  
  • het ondersteunen van clusters door het steunen van organisaties die samenwerking en dynamiek op gang brengen binnen een groep van ondernemingen en kennisinstellingen;  
  • het bevorderen van omgevingsfactoren door de ontwikkeling van bedrijventerreinen en het voorzien van adequate bedrijfshuisvesting.  

Wij, dat zijn 475 enthousiaste VLAIO-collega’s die zich samen met een netwerk van partners uit de overheid en de bedrijfswereld dagelijks inzetten voor alle ondernemers in Vlaanderen. 

 

Blijf op de hoogte van vacatures bij VLAIO

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Die vermelden we steeds in de VLAIO nieuwsbrieven. Je kan je hier abonneren.

Ook vind je steeds alle openstaande vacatures op vlaio.be/vacatures.

 

Delen: