Tweede oproep Digital Europe: neem deel aan infosessie

Publicatiedatum
Op 22 februari wordt de tweede oproep van het Digital Europe Programme (DIGITAL) gelanceerd. Neem op 23 februari deel aan de infosessie!

Wat is het Digital Europe programma?

Het Digital Europe programma (DIGITAL), met een budget van € 7,5 miljard voor de periode 2021-2027, heeft tot doel het gebruik van digitale technologieën door bedrijven, burgers en overheidsdiensten te bevorderen en de digitale vaardigheden van werknemers te verbeteren, om zo de digitale vooruitgang in de EU te ondersteunen.

Tweede oproep + infosessie

Op 22 februari wordt de tweede oproep van het Digital Europe Programme (DIGITAL) gelanceerd. Departement EWI en NCP Flanders organiseren een dag later, op 23 februari, een infovergadering om informatie te geven over de inhoud van het programma, de uitvoering ervan en de ondersteuning die NCP Vlaanderen kan bieden aan geïnteresseerde stakeholders. Dit event gaat door in het Engels, is gratis maar registratie is verplicht.

Schrijf je in.

Meer info?

Meer informatie over het Digital Europe programma, links naar de oproepen, de verschillende werkprogramma’s en andere relevante documenten zijn te vinden hier op de website van NCP Flanders. Bij vragen over het programma, het voorbereiden en indienen van projecten en de evaluatie procedures kunnen stakeholders in Vlaanderen terecht bij NCP Flanders DIGITAL adviseur Marie Timmermann (marie.timmermann@fwo.be). 

 

VLAIO steunt Vlaamse deelname aan internationale programma's

Om innovatie, ondernemerschap en onderzoek te bevorderen, kijkt VLAIO samen met ondernemers ook verder dan de eigen landsgrenzen. Er bestaan heel wat overheidsinstellingen en subsidies die internationale samenwerkingsverbanden en deelname aan Europese netwerken stimuleren. VLAIO werd door de Europese Commissie erkend als National Contact Point (NPC) voor Vlaanderen voor het Europese kaderprogramma Horizon 2020, samen met het FWO. NCP Flanders heeft een eigen website die je hier kan bezoeken.

VLAIO wil ondernemers hierin wegwijs maken, de financiering voor deelname vanuit Vlaanderen realiseren én zelf een actieve bijdrage leveren aan deze netwerken door een krachtig ecosysteem te creëren. Deze nieuwe tool 'EU Funding Overview' kadert binnen deze ambitie.

 

Delen: