Steun voor projecten in pilootfase

Publicatiedatum
Deze nieuwe oproep staat open voor innovaties die reeds in de pilootfase zitten, maar nog niet gecommercialiseerd zijn. Laat je begeleiden.

Nieuwe steunmaatregel

VLAIO lanceert voor het eerst een oproep voor ontwikkelingsprojecten op pilootschaal. Deze oproep heeft een experimenteel karakter. Het doel is om ervaring op te bouwen over de praktische implementatie van de steunverlening aan de latere fase van het innovatietraject van bedrijven.

Focus op demoschaal

De focus van de projecten ligt op pilootschaal/demo-activiteiten. Dit betekent dat de projecten voldoende maturiteit hebben bij de start. Ze beschikken bijvoorbeeld al over een proof of concept op kleinere schaal.  Maar een commerciële uitrol is nog niet mogelijk.

De pilootschaal projecten worden door een individueel bedrijf of binnen een coöperatieve samenwerking uitgevoerd. 

Hier vind je informatie over deze oproep.

Begeleiding door de VLAIO bedrijfsadviseurs

Een aanvrager kan zich laten begeleiden bij het voorbereiden van de aanvraag bij de VLAIO bedrijfsadviseurs. Je kan steeds bij hen terecht voor een vrijblijvende voorbespreking m.b.t. ontwikkelingsprojecten. Maak een afspraak.

Infomoment op 25 mei

Er wordt een informatievergadering over de oproep ‘ontwikkelingsprojecten op pilootschaal’ voorzien op vrijdag 25 mei om 14 uur in het Auditorium van het Ellipsgebouw. Graag aanmelden via bedrijfsinnovatiesteun@vlaio.be.

Vraag een verkennend gesprek

Potentiële indieners kunnen een verkennend gesprek aanvragen bij VLAIO via bedrijfsinnovatiesteun@vlaio.be. Dit gesprek duurt ongeveer 1 uur. Hiervoor zijn adviseurs, uit de verschillende toepassingssectoren, beschikbaar op vrijdag 8 juni, 15 juni en 22 juni 2018.

Delen: