Problemen met je financiering? Raadpleeg de Vlaamse Kredietbemiddelaar

Publicatiedatum
Heel wat ondernemers blijken moeilijkheden te ondervinden bij het verkrijgen van steun bij hun bank. De Vlaamse Kredietbemiddelaar staat je bij!
plantje groeit van geld

Heel wat ondernemers blijken moeilijkheden te ondervinden bij het verkrijgen van steun bij hun bank. Een nogal ophefmakend artikel in de pers over ‘ongezonde’ praktijken in de huidige moeilijke kredietsfeer leidde tot heel wat discussie in het parlement. 

Waarom krijg je als ondernemer geen extra betalingsuitstel? Waarom wordt jouw kredietaanvraag negatief beoordeeld? Je begrijpt het standpunt van de bank niet. Je vindt dat de communicatie met je bankier echt niet vlot loopt en er is geen oplossing in zicht voor je financieringsprobleem. 

Heb je al gedacht aan de dienst Vlaamse Kredietbemiddelaar? Deze gratis dienstverlening van het Agentschap Innoveren & Ondernemen speelt een neutrale, intermediaire rol tussen de ondernemer en de financiële instelling om in alle vertrouwen een oplossing te vinden. De dienst komt bijvoorbeeld tussen bij:

  • Weigering van kredietaanvraag door de bank
  • Discussie omtrent terugbetalingsmodaliteiten van opgezegde kredieten
  • Problemen bij herschikking van bestaande kredieten

Voor meer informatie, surf snel naar www.vlaio.be/kredietbemiddelaar.

 

Jouw bedrijf tijdens en na de coronacrisis

We willen jou als ondernemer inspireren en informeren, en de Vlaamse economie ondersteunen bij de heropstart na de coronacrisis. Een overzicht van alle steunmaatregelen vind je op www.vlaio.be/corona en in de subsidiedatabank.

Blijf altijd op de hoogte van de laatste subsidies, initiatieven en steunmaatregelen voor ondernemers door je in te schrijven op de VLAIO nieuwsbrief en door onze Facebook, Twitter of LinkedIn te volgen.