Partner in de kijker: Voka Open Bedrijvendag

Publicatiedatum
Elke eerste zondag van oktober openen honderden bedrijven in Vlaanderen hun deuren voor het grote publiek. In 2023 vindt Voka Open Bedrijvendag voor de 33ste keer plaats. Dit keer op zondag 1 oktober. Wordt jouw stad of gemeente een hotspot?

Er zijn vele redenen voor een onderneming om deel te nemen aan Voka Open Bedrijvendag: positieve beeldvorming, inhuldigen van een gebouw, lanceren van een gloednieuw product, maar zeker ook employer branding naar nieuwe en bestaande werknemers.

Sinds 2020 is Voka Open Bedrijvendag er in een hybride vorm: naast fysieke bezoeken, kan je ook bedrijven virtueel bezoeken op openbedrijvendag.be. Een virtual tour bestaat uit een serie van panoramische foto's.

Hotspot

Toon als hotspot tijdens Voka Open Bedrijvendag de bedrijvigheid in jouw stad of gemeente. Een unieke kans om de economische dynamiek en toekomstplannen in de kijker te plaatsen. Zo’n hotspot kan je worden als minstens vijf bedrijven samen de krachten bundelen met het lokaal bestuur. Ook gemeentelijke diensten zoals het containerpark, zwembad of gemeentehuis openen dan mee de deuren. Uiteraard hoeft niet elke gemeente een hotspot te zijn of worden. Communiceer mee over Voka Open Bedrijvendag en enthousiasmeer ondernemingen om deel te nemen.

Partner in de kijker

Een goede samenwerking tussen organisaties die ondernemers ondersteunen, maakt echt een verschil. Op 16 december 2022 mocht Voka Open Bedrijvendag daarom haar activiteiten toelichten op een ‘Partner in de kijker’-sessie van de VVSG. Presentaties en partnerfiches van deze sessies vind je op de webpagina’s van de VVSG.

Samen voor sterk ondernemen

Meer en sterker ondernemerschap in innovatieve steden en gemeenten: daar gaan we voor! De VVSG en VLAIO bundelen de krachten in het project Overlegtafels Economie & Smart Cities. Je leest er meer over op www.vlaio.be/lokalebesturen. #sterkondernemen

Delen: