Nieuwe Z-Cybersecurity reeks: "Samen voor betere cyberveiligheid in Vlaanderen"

Publicatiedatum
Cyberveiligheid is onmisbaar geworden voor Vlaamse kmo's. De nieuwe Kanaal Z reeks Z-Cybersecurity: "Samen voor betere cyberveiligheid in Vlaanderen" laat bedrijven, dienstverleners, kennisinstellingen, en beleid aan het woord over het belang van een goede cyberveiligheid voor kmo's.
Jeroen Fiers en Patrick Hauspie

Spotlights op cyberveiligheid

Het doel van de reeks is om het belang van cybersecurity te onderstrepen en bedrijven op weg te zetten om acties te ondernemen die hun cyberveiligheid versterken. 

Zeven afleveringen 

Je kan deze reeks vanaf vrijdag 22/04 zeven weken lang elke vrijdagavond bekijken op het scherm, en vervolgens maandag online. 

In aflevering 3 tot 7 vertellen bedrijven, dienstverleners en kennisinstellingen hoe je kan inzetten op cyberveiligheid en welke voordelen dit oplevert. 

 

Maak cyberveiligheid ook voor jouw kmo een prioriteit

Wil je nooit een cyberincident meemaken?

  • Volg dan ook een cybersecurity verbetertraject bij een van de negen erkende dienstverleners. VLAIO komt tussen voor 45% van de kost. Alles over cybersecurity verbetertrajecten
  • Sinds kort kan je voor beperktere cybersecurity trajecten ook beroep doen op de kmo-portefeuille. Je krijgt als kleine of middelgrote onderneming een hoger steunpercentage voor het inkopen van advies en opleiding rond cybersecurity.
 
 

Ontdek onze cybersecurity pagina's

Surf snel naar vlaio.be/cybersecurity voor alle info over cybersecurity