Nieuwe oproepen kernversterking

Publicatiedatum
De Vlaamse Regering voorziet bijkomende relancemiddelen voor kernversterking. De Vlaams minister van economie en Agentschap Innoveren & Ondernemen lichtten op 15 maart de vier nieuwe oproepen al een eerste keer toe. Denk je een aanvraag in te dienen? Laat je dan verder inspireren op 22 april.

Vier nieuwe oproepen

In ondersteuning van de kernversterking in de Vlaamse steden en gemeenten voorzien we vier nieuwe oproepen:

Daarnaast is er ook nog budget beschikbaar in de oproep ‘Leegstaande of vrijkomende handelspanden en bedrijfsruimten’. Die oproep opende Agentschap Innoveren & Ondernemen vorig jaar.

Toelichting op 15 maart

Een eerste toelichting over de nieuwe oproepen kernversterking organiseerden we op 15 maart 2022. Je kan hieronder deze toelichting bekijken.

Inspiratiesessie op 22 april

Na deze eerste toelichting willen we de kandidaat-indieners van een projectvoorstel in een van de oproepen kernversterking nog verder informeren en wijzen op leerrijke voorbeelden. We organiseren daarom op 22 april 2022 een inspiratiesessie. Schrijf je hier in voor deze sessie.

Vragen?

Agentschap Innoveren & Ondernemen werkt de aanvraagprocedure, de handleidingen, FAQ’s, enz. over de oproepen kernversterking nog verder uit. Heb jij al vragen over een of meerdere van deze oproepen? Laat het ons weten via dit formulier.

Delen: