Nieuwe oproep Ira-SME projecten - deadline 27 maart 2024

Publicatiedatum

Ira-SME projecten versterken de competitiviteit van Europese kmo’s door in te zetten op samenwerking tussen kmo’s en kennisinstellingen van verschillende regio's/landen. Vlaanderen neemt deel aan de 33ste oproep.

Wat is het Ira-SME programma?

IraSME versterkt de competitiviteit van kmo’s door in te zetten op samenwerking tussen kmo’s en kennisinstellingen van verschillende regio's/landen.

Hier vind je onze informatie over een Ira-SME project.

33ste oproep: hoe deelnemen?

De deelnemende landen en regio’s in de 31ste oproep zijn Vlaanderen, Wallonië, Duitsland, Oostenrijk, Brazilië, Luxemburg, Zwitserland en Turkije. Er zijn geen thematische beperkingen.

De partners in deze internationale aanvraag moeten voor hun bijdrage in het project steun aanvragen via de bestaande steuninstrumenten in hun eigen regio of land. Vlaanderen participeert met het steuninstrument ontwikkelingsproject.

Deadline voor indiening: 27 maart 2024

Naast de internationale IraSME-aanvraag, is het ook nodig om een aanvraag voor een ontwikkelingsproject voor het Vlaamse deel bij VLAIO in te dienen (ten laatste op 27 maart 2024, 12.00 u). 

Het maximum steunbedrag voor het Vlaamse luik bedraagt € 500.000. De internationale oproepdocumenten vind je hier.

Nog een vraag?

Neem contact op met Ria Bruynseels.

 

IraSME & CORNET Partnering Event – Stuttgart 2024

Op 29 februari 2024 worden geïnteresseerde ondernemers, onderzoekers en vertegenwoordigers van organisaties die kmo's steunen uitgenodigd om met elkaar contacten te leggen en ideeën uit te wisselen. Het volledige programma en mogelijkheid om in te schrijven vind je op www.ira-sme.net.

 

Delen: