Neem deel aan de PIO oproep 2024!

Publicatiedatum

Wil je als Vlaamse publieke organisatie via overheidsopdrachten een innovatieve oplossing laten ontwikkelen en valideren? Dan ben je bij het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) aan het juiste adres. We bieden je graag begeleiding en cofinanciering. Interesse? Neem deel aan de PIO oproep!

De werking van PIO

PIO biedt je als Vlaamse publieke organisatie de kans om via een overheidsopdracht innovatieve oplossingen te laten ontwikkelen en te laten valideren. Deze oplossingen bieden een antwoord op de problemen of uitdagingen die zich in jouw publieke organisatie stellen. Op dit ogenblik begeleidt PIO meer dan 100 innovatieve overheidsprojecten en werken we samen met meer dan 50 innoverende overheidsorganisaties.

De PIO oproep

Om jouw oplossingen te laten ontwikkelen en valideren via een overheidsopdracht , begeleid en financieel ondersteund door PIO, moet je  deelnemen aan een van de jaarlijkse PIO-oproepen. We lanceren één oproep in het voorjaar en één oproep in het najaar. Deze oproepen staan open voor alle thema's en domeinen. De volgende indiendatum is 18 april 2024.

Je PIO-projectaanvraag indienen

Heb je interesse? Dan kan je terecht op de website om je aanvraag in te dienen tot en met 18 april 2024. Je vindt er ook meer details over deze open oproep. Bekijk zeker de handleiding voor PIO-projecten en het aanvraagdocument. 

Meer informatie

Meer weten? Schrijf je dan zeker in voor de online infosessie  op 5 maart om 13 uur. Daar krijg je meer info over de werking van PIO en hoe je een aanvraag indient voor de PIO oproep 2024. Heb je daarna nog vragen? Dan kan je altijd een mail sturen om toelichting te vragen specifiek voor jouw organisatie, afdeling of team.

Delen: