Maak je lokale ondernemers warm voor de Week van de Bedrijfsoverdracht

Publicatiedatum
VLAIO organiseert de 12de editie van de Week van de Bedrijfsoverdracht. Deze week sensibiliseert en informeert elke ondernemer die vandaag nog niet stilstaat bij de dag dat hij zal stoppen met werken. Deel deze info met jullie lokale ondernemers.

Week van de Bedrijfsoverdracht 14 t.e.m. 18 november

Ooit komt de dag dat een ondernemer stopt met werken. Hoe kan de ondernemer die dag goed voorbereiden ook al lijkt die dag nog veraf? Lokale ondernemers die met vragen rond overname komen aankloppen bij de gemeente, kunnen elk najaar doorverwezen worden naar de Week van de Bedrijfsoverdracht.

Een overname is immers een complex traject dat tot 10 jaar kan duren. Daarom organiseren VLAIO en haar partners jaarlijks de Week van de Bedrijfsoverdracht. Samen met de ondernemers kijken we vooruit: wie neemt het bedrijf over, hoe bepaal je de waarde, wat komt er allemaal bij kijken,...

Stimuleer jullie lokale ondernemers om tijdens deze week een gratis en vrijblijvend gesprek met een expert te boeken of een infosessie of webinar te volgen.

Dit jaar organiseert VLAIO een startevent in aanloop naar de week. Tijdens dit event kunnen ondernemers al kennismaken met de experten op een infomarkt en meer te weten komen over bedrijfsoverdracht tijdens infosessies. Het startevent vindt plaats op 8 november in Technopolis te Mechelen.

Laat ondernermers inschrijven via startevent.weekvandebedrijfsoverdracht.be.

Delen: