Leeuw van de Export levert dit jaar drie (!) winnaars op

Publicatiedatum
Flanders Investment & Trade (FIT) rolde gisteren voor de 20e keer de rode loper uit voor Vlaamse exportsuccessen. Een opvallende primeur: niet twee, maar drie Vlaamse bedrijven kregen de award. In de categorie 'Bedrijven met max. 49 medewerkers' bekroonde de jury zowel Molecubes als Sylva. In de categorie 'Bedrijven met 50 of meer medewerkers' neemt Locinox de award mee naar huis. Proficiat!
© FIT

Categorie 'Maximaal 49 werknemers'

In de categorie 'Maximaal 49 werknemers' had de jury het bijzonder moeilijk om uit de drie ijzersterke genomineerden één winnaar te kiezen. Daarom zijn er uitzonderlijk twee laureaten in deze categorie. Ontwikkelaar van compacte scanners voor moleculaire beeldvorming Molecubes uit Gent én bos- en haagplantenkweker Sylva uit Lievegem. 

Categorie 'Bedrijven met 50 of meer medewerkers'

In de categorie 'Bedrijven met 50 of meer medewerkers' neemt Locinox uit Waregem de award mee naar huis. Locinox ontwikkelt toegangscontroleproducten.

Meer weten over de winnaars? 

Surf snel naar leeuwvandeexport.be

 

VLAIO steun voor laureaten

Ook VLAIO gelooft sterk in deze bedrijven. Alle genomineerden kregen VLAIO steun voor een bepaald project.

Winnaar Molecubes kreeg de voorbije jaren VLAIO steun via ontwikkelingsprojecten en Baekeland-mandaten. Winnaar Sylva kreeg in 2018 een kmo-groeisubsidie. Winnaar Locinox kreeg steun via een ontwikkelingsproject.

Benieuwd hoe VLAIO ook jou kan helpen bij het realiseren van je ondernemersplannen? 

Bekijk hier alle mogelijkheden