Laatste projectoproep Interreg France-Wallonie-Vlaanderen met focus op werkgelegenheid en arbeidsmobiliteit

Publicatiedatum
Wil je graag een grensoverschrijdende begeleiding uitwerken om de mobiliteit bij werknemers en werkzoekenden te laten toenemen? Of grensoverschrijdende opleidingsprogramma's voor knelpuntberoepen uitwerken of opleidingen aangepast aan de nieuwste economische trends? Dan is deze projectoproep iets voor jou!
Mensen in opleiding

Op 13 februari 2019 ging de vierde projectoproep van Interreg France-Wallonie-Vlaanderen van start. Deze projectoproep richt zich uitsluitend op prioriteit 4: het bevorderen van de samenhang en de gemeenschappelijke identiteit in de grensregio’s. Ontdek de programmadoelstellingen van prioriteit 4.

Nu de programmaperiode 2014-2020 ten einde loopt, is dit één van de laatste kansen om deel te nemen aan het Interreg V-Programma France-Wallonie-Vlaanderen.

De deadline om een projectconcept in te dienen via de beheerapplicatie van het programma is 30 april 2019 om 12 uur ‘s middags. Projecten die in het kader van deze vierde oproep ingediend worden, dienen hun activiteiten af te sluiten voor 31 december 2022.

Contacteer het nationaal contactpunt bij VLAIO als je een goed projectidee hebt, zij helpt je graag verder!

Sandra Vandewiele
T 02 553 37 29
sandra.vandewiele@vlaio.be
 
Meer over deze oproep vind je op de website van het programma.