Kom naar Digitalize Flanders, hét event dat jouw onderneming helpt digitaliseren

Publicatiedatum

Met 80 exposanten en meer dan 40 infosessies is dit hét niet-te-missen event dat jouw onderneming helpt digitaliseren. Kom met je vragen naar de VLAIO stand en ontdek financiële steun voor jouw digitale plannen.

Deelname is gratis - zien we jou ook op 4 en 5 oktober in Mechelen? 

Welkom op Digitalize Flanders 2023

Succes Stories Stage

Nieuw dit jaar is de Succes Stories Stage, waar collega-ondernemers getuigen over hun ervaring bij het zetten van concrete stappen in het digitaliseren van hun bedrijfsprocessen. Zo zullen Louis en Charlotte Schoofs (Consensio) in gesprek gaan met Lieven Bernaers (Plusassur), dit naar aanleiding van Louis’ nieuwste boek. Standaard Boekhandel vertelt dan weer over de verbetering van interne telefonie, in samenwerking met Dstny. SCE zal het samen met too-doo hebben over de digitalisatie van tactisch management.

Digi Desk

Verder kan de bezoeker van Digitalize ook dit jaar terecht op de beurs voor persoonlijk en onafhankelijk advies: aan de Digi Desk bij het begin van de beurs krijg je een eerste aanwijzing naar de oplossingen voor jouw uitdaging, die je vervolgens kan ontdekken bij de partners van de beurs.

Consultancy Corner

Wens je concreet advies, toegepast op jouw uitdaging? Dan kan je een gratis 1-op-1 gesprek boeken in de Consultancy Corner voor een aanbeveling van partners op maat van de uitdagingen van jouw onderneming. Een tijdslot reserveren voor een persoonlijke sessie kan op digitalizeflanders.be

 E-commerce Village 

Ook wordt dit jaar de themazone E-commerce Village opgezet. Hier worden, in samenwerking met Feweb, Shopware en andere, korte infosessies gehouden op basis van concrete vragen uit de markt.

Niet-te-missen: VLAIO sessie over financiële steun voor digitalisering 

5 oktober om 15.00 u: Aan de hand van concrete voorbeelden leidt VLAIO bedrijfsadviseur Anke Albregts je doorheen het subsidielandschap en de mogelijkheden die VLAIO en haar vele partners bieden om jouw digitaliseringsplannen te concretiseren en te realiseren. Van EDIH naar industriepartnerschap, van kmo-groeisubsidie naar de implementatie van sleuteltechnologieën als AI, IoT, of XR, van 1-op-1 gesprek met een bedrijfsadviseur om je ambities te versterken tot een ontwikkelingsproject. Na deze inspirerende sessie ben je een heel pak wijzer!

Interessante keynotes over de toekomst van ondernemen

Internationale expert Shaked Hershkovitz (Monday.com by Tryve) licht tijdens Digitalize de revolutionaire kracht van een Work Operating System uit en geeft inzichten en tips rond digitale transformatie en hoe geavanceerde AI technologie daarbij een steeds grotere rol speelt. Ook deze keynotes staan op het programma:

  • Jo Caudron (Scopernia) geeft zijn visie over de huidige staat van de wereld en de uitdagingen en kansen overlopen voor bedrijven om zowel impactvol als economisch welvarend te zijn.
  • Yasmin Vantuykom (Efluenz) toont de relevantie van TikTok en influencers aan binnen een marketingstrategie.
  • En Michael Humblet (Chaomatic) licht de nieuwste verkooptrends en -technieken toe, van automatisatie en high velocity sales modellen tot hybride verkoop.

Delen: