Jouw kredietaanvraag verloopt niet zoals gehoopt. Wat nu?!

Publicatiedatum
De garantieregeling is verlengd. Krijg je als ondernemer toch geen nieuw krediet van jouw bank? Dan kan je terecht bij de Vlaamse Kredietbemiddelaar!

Garantieregeling tot 31 december 2021

De garantieregeling voor banken bij het verstrekken van nieuwe kredieten werd verlengd tot 31 december 2021. Toch ondervinden ondernemers nog moeilijkheden bij het aanvragen van nieuwe kredieten. Ook bij bestaande kredieten duiken soms problemen op. 

Krijg je toch geen nieuw krediet van je bank?

Waarom krijg je als ondernemer geen nieuw krediet van je bank? Waarom wordt jouw kredietaanvraag negatief beoordeeld? Je begrijpt het standpunt van de bank niet. Je vindt dat de communicatie met je bankier niet vlot loopt. Je financieringsprobleem raakt niet opgelost...

Raadpleeg de Vlaamse Kredietbemiddelaar!

Heb je al gedacht aan de dienst Vlaamse Kredietbemiddelaar? Deze gratis VLAIO-dienstverlening speelt een neutrale, intermediaire rol tussen de ondernemer en de financiële instelling om in alle vertrouwen een oplossing te vinden die voor beide partijen aanvaardbaar zou kunnen zijn.

De dienst kan bijvoorbeeld bemiddelen bij:

  • Weigering van kredietaanvraag door de bank
  • Discussie omtrent terugbetalingsmodaliteiten van opgezegde kredieten
  • Problemen bij herschikking van bestaande kredieten

Voor meer informatie en aanvraag tot bemiddeling: www.vlaio.be/kredietbemiddelaar
 

 

Jouw bedrijf tijdens en na de coronacrisis

We willen jou als ondernemer inspireren en informeren, en de Vlaamse economie ondersteunen bij de heropstart na de coronacrisis. Een overzicht van alle steunmaatregelen vind je op www.vlaio.be/corona en in de subsidiedatabank.

Blijf altijd op de hoogte van de laatste subsidies, initiatieven en steunmaatregelen voor ondernemers door je in te schrijven op de VLAIO nieuwsbrief en door onze Facebook, Twitter of LinkedIn te volgen.