Jouw bedrijf op Open Bedrijvendag

Publicatiedatum
Meer dan 300 bedrijven gooien op zondag 7 oktober hun deuren open. Meedoen? Daar zijn 1001 goede redenen voor waarvan we er enkele opsommen:

1. Versterk je bedrijfsimago 

Sinds 1991 heeft Voka Open Bedrijvendag een expertise opgebouwd van meer dan 25 jaar bij bedrijven die sterk verschillen qua grootte, sector, product of dienst. Dankzij deze knowhow kunnen we ook jouw bedrijf naar een succesvolle Open Bedrijvendag begeleiden. Er zijn 1001 redenen om de deuren mee open te gooien, allemaal te herleiden tot één sleutelwoord: imago! We zetten er al graag enkele voor je op een rijtje.

2. Stimuleer je naambekendheid 

Eén van de redenen die bedrijven aanzet tot deelname aan Voka Open Bedrijvendag is het stimuleren van de naambekendheid en het versterken van het imago. Open Bedrijvendag is het grootste eendagsevenement van België en heeft dus een erg groot bereik. Kranten, weekbladen, radio en televisie kunnen er niet omheen en staan klaar om je bedrijf in de schijnwerpers te plaatsen. Bovendien wandelen bezoekers na een origineel bezoek met een positief gevoel bij je buiten, wat van hen de perfecte ambassadeurs maakt. 

3. Een unieke rekruteringstool

Voka Open Bedrijvendag is de dag waarop je medewerkers kunnen uitpakken met hun job. Familie, vrienden en kennissen komen langs op de werkvloer en ook het grote publiek krijgt op die dag te zien wat je werknemers dagdagelijks presteren. Een vaak onverwachte teambuilding! Door de sfeer in het bedrijf, de bijzondere blik achter de schermen en het enthousiasme van je medewerkers trek je misschien ook de aandacht van nieuwe collega's. Zij kunnen het bedrijf anoniem ontdekken en hun toekomstige job al even in actie zien. Een unieke rekruteringstool om je employer branding te versterken. 

4. Bereik het grote publiek

Op Open Bedrijvendag bereik je ál je stakeholders, of het nu collega's, buren, overheden, klanten, leveranciers of andere contacten zijn. Ze zijn allemaal geboeid door je verhaal en zullen gretig op je uitnodiging ingaan. Voor bepaalde groepen kan je een vipontbijt voorzien net vóór de eerste bezoekers bij je aankloppen, voor anderen kan je een rondleiding op maat voorzien, voor de buurt kan je achteraf een buurtfeest organiseren,... Je bedrijf ligt er kraaknet bij en je medewerkers stralen, de perfecte gelegenheid om alle banden te smeden!

 

Wat denk je?

Mogen we jou op zondag 7 oktober 2018 verwelkomen? Wijzelf kijken er alvast naar uit… We komen natuurlijk met plezier bij je langs voor een extra woordje uitleg vooraf.

Lees alvast hoe je jouw bedrijf kan laten deelnemen op de website van Open Bedrijvendag.