Hmm.. Een proeftuin om letterlijk van te proeven!

Publicatiedatum
Smaakvollere zuiveldranken, sappen, sauzen en soepen. De proeftuin ‘Living Lab 4.0 Agrofood’ geeft Vlaamse voedingsbedrijven dit voorjaar een boost!
man werkt in voedingsfabriek
In de Food Pilot in Melle kunnen producenten van zuiveldranken, sappen, sauzen en soepen gebruikmaken van testinfrastructuur voor ultrahoge-temperatuursterilisatie, nu uitgebreid met extra intensieve temperatuursopvolging.
team Flander's FOOD
Bart Van Damme, Veerle De Graef (Flanders’ FOOD) en Karen Verstraete (ILVO): “Bedrijven kunnen in de Food Pilot hun producten en processen optimaliseren zonder hun huidige productie te onderbreken, of zonder eerst zware investeringen te moeten doen.
Johan Geeroms

Extra temperatuursensoren laten ons toe meer warmtekarakteristieken te achterhalen, én meer info over de F0-waarde. Vooral voor onze specialere producten, en zo hebben we er bij Inex heel wat, is deze extra informatie zeer leerrijk.

-
Johan Geeroms
,
R&D Manager Inex
een UHT-demo meettoestel
De UHT-demo wordt uitgebreid met 28 temperatuursensoren en één zelfkaliberende iTherm TrustSens-thermometer van Endress+Hauser.
Bernd Lambrechts

We kijken uit naar de praktijkresultaten van deze zelfkalibrerende sensor. In onze fabriek van Greenyard Prepared beschikken we uiteraard over veel sensoren, voor een nauwgezette sturing en monitoring van onze processen. We blijven graag op de hoogte van opportuniteiten tot optimalisatie.

-
Bernd Lambrechts
,
R&D manager Greenyard Prepared

Delen: