Herbeleef het eerste Brexit-seminarie

Publicatiedatum
De brexit zou op 29 maart 2019 - over exact 80 dagen - een feit zijn. Is jouw bedrijf er klaar voor? Om je maximaal voor te bereiden, is de Vlaamse regering gestart met een Brexit-actieplan. Gisteren ging het eerste van een reeks seminaries door in Zeebrugge.
brexit seminarie

Zijn we klaar voor de brexit?

Gisteren, maandag 7 januari 2019, vond het kick-off seminarie 'Klaar voor de brexit' in Zeebrugge plaats. Een samenwerking tussen Flanders Investment & Trade (FIT), VLAIO en middenveldorganisaties Voka en UNIZO. Ook vicepremier Alexander De Croo en Vlaams minister-president Geert Bourgeois waren aanwezig. 

Brexit, business as (un)usual?

Om jouw bedrijf zo goed mogelijk voor te bereiden op de gevolgen van de brexit, heeft FIT enkele aandachtspunten voor Vlaamse exporteurs op een rijtje gezet op de website www.brexitready.be. Weet je welke aspecten van jouw business worden beïnvloed door de brexit? Breng de impact van de brexit in kaart voor jouw bedrijf met de Brexit Impact Scan.

Nog vragen?

Mail naar brexit@fitagency.be en het team van FIT en VLAIO helpen je verder, in samenwerking met onze partners. Vlamingen die met vragen of bezorgdheden zitten over de brexit, zullen vanaf januari ook kunnen aankloppen bij de Vlaamse infolijn 1700. Dat heeft Vlaams minister-president Geert Bourgeois woensdag gezegd in het Vlaams Parlement.