Gezocht: ontwikkelaars voor landbouwapp

Publicatiedatum
Het departement Landbouw en Visserij start een PIO-project voor de ontwikkeling van een smartphone app die 'geotagged photos' en perceelskenmerken via Augmented Reality kan doorsturen. Heeft jouw bedrijf juiste expertise in huis?
satelliet

Doel: Landbouw stuurt foto's percelen rechtstreeks zelf door

Voor het project Capsat heeft het departement Landbouw en Visserij de opdracht gepubliceerd voor de ontwikkeling van een smartphone app voor 'geotagged photos' en perceelskenmerken via Augmented Reality. Doel is om een app te ontwikkelen waarmee landbouwers eenvoudig en efficiënt het nodige beeldmateriaal over hun percelen aan het departement kunnen sturen. Op deze manier moet er geen plaatsbezoek meer georganiseerd worden.

Deadline: 15 november via e-procurement 

De kandidaatstellingen van app-ontwikkelaars worden verwacht tegen 15 november via e-procurement.

Op vrijdag 25 oktober geeft het departement Landbouw en Visserij tekst en uitleg bij de opdracht. Geïnteresseerde app-ontwikkelaars schrijven zich best in voor deze infosessie. De sessie zal doorgaan in het Ellipsgebouw van de Vlaamse overheid, vlakbij Brussel-Noord, lokaal 0.A.13.   

Voor meer informatie bezoek je deze overheidsopdracht hier op de PIO-website.

 

Wil jij de overheid als klant?

Om de publieke sector te innoveren, hebben we de creativiteit van jouw bedrijf nodig! Als grote onderneming, kmo, start-up fo ontwikkelaar kun je dat nu veel makkelijker. Want Vlaanderen zet via het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten (PIO) nu nog meer in op innovatie. Neem een kijkje op deze website om te kijken welke commerciële kansen een innovatieve overheidsopdracht voor je bedrijf kan bieden en hoe je aan een van de projecten deelneemt. Of lees alvast onze VLAIO-pagina over PIO-projecten