Gezocht: Bijkomende dienstverleners die kmo’s begeleiden bij cybersecurity verbetertrajecten

Publicatiedatum
VLAIO zoekt bijkomende cybersecurity dienstverleners die ondernemingen kunnen adviseren en begeleiden om hun cybersecurity maturiteit duurzaam te verbeteren. Dat gebeurt in het kader van de subsidie ‘cybersecurity verbetertrajecten’. De uiterste indiendatum voor de kandidaatstellingen is 17 april om 10 uur.
Nathan Baele (security officer Incerta) en Siebe De Roovere (business unit director Toreon)

Waarom deze oproep?

Cybersecurity verbetertrajecten (CS-verbetertrajecten) ondersteunen kmo’s en maatwerkbedrijven bij het verhogen van hun cybersecurity maturiteit. Sinds 2020 kunnen ondernemingen financiële steun krijgen als ze professioneel advies inkopen om hun bedrijf beter te beveiligen tegen cyberaanvallen. Voor dat professioneel advies werkt VLAIO samen met een pool van geselecteerde dienstverleners. Om nog meer ondernemingen te ondersteunen, zoeken we nu extra dienstverleners. De voorbije jaren hebben immers aangetoond dat Vlaamse ondernemingen vaak nog grote stappen te zetten hebben op vlak van cybersecurity. 

Wie zoeken we?

Om Vlaamse kmo’s op maat te adviseren en te begeleiden, zoeken we dienstverleners die thuis zijn in cyberveiligheid en ervaring hebben met de kmo-markt. Zowel kleinere als grote dienstverleners die begeleidingstrajecten kunnen aanbieden komen in aanmerking.

Stel je kandidaat

Voel jij je aangesproken? Ben je een dienstverlener die de meest recente tools en methodieken toepast inzake cybersecurity en heb je ruime ervaring in het werken met kmo’s rond dit topic? Stel je dan kandidaat.

VLAIO lanceerde een overheidsopdracht. Je vindt de bekendmaking op het platform e-procurement ‘Aanduiding van dienstverleners voor verbetertrajecten rond cyber-security bij Vlaamse kmo’s’ (ref. FIO-VLAIO-2023-02-F02_0 – aankondiging PBS 2023/S 040-118650). Zowel grote als kleine dienstenleveranciers komen in aanmerking. De uiterste indiendatum is 17 april 2023 – 10 uur.