Eurostars 3 derde oproep staat open – indienen tot 15 september 2022

Publicatiedatum
Eurostars is het grootste steunprogramma voor kmo’s die in een internationaal O&O project willen samenwerken om innovatieve producten, processen of diensten te ontwikkelen en naar de markt te brengen. De projectleider is steeds een innovatieve kmo, en het consortium bestaat verder ook uit partners uit één of meer van de 37 deelnemende landen. Na een centrale internationale evaluatie wordt elke partner gesteund via een steuninstrument in eigen land of regio, Vlaamse deelnemers worden gesteund volgens de modaliteiten van een VLAIO onderzoeks- of ontwikkelingsproject.
Foto door Jason Goodman op Unsplash

Deadline indiening: 15 september 2022 - 14 uur

Het internationale Eurostars projectvoorstel wordt online ingediend, voor meer informatie surf naar www.eurekanetwork.org.

De Vlaamse projectpartners moeten tegelijk met het internationale projectvoorstel van het consortium ook een verkorte VLAIO projectaanvraag indienen, meer informatie hierover op de Eurostars webpagina van de VLAIO website.

Voor Vlaamse partners in een Eurostars consortium is een voorbespreking verplicht. Daarbij worden de Vlaamse eigenheden in de Eurostars procedure duidelijk toegelicht. Neem hiervoor contact op met Johan Michiels (johan.michiels@vlaio.be T +32 2 432 43 06) of Patricia Menten (patricia.menten@vlaio.be T +32 2 432 43 29).

Delen: