De COOCK-oproep 2020 staat open

Publicatiedatum
Deze oproep wil onderzoeksorganisatie(s) stimuleren om hun kennis collectief te verspreiden en valoriseren bij een ruime groep van ondernemingen. Meld jouw COOCK-project aan voor 2 juni 2020.
onderzoeker aan het werk

Meld jouw COOCK-project aan voor 2 juni 2020

De COOCK-oproep 2020 staat open, met verplichte vooraanmelding via coock@vlaio.be voor 2 juni 2020 om 12 uur en uiterste indieningsdatum van de projectaanvragen (online) 16 juni 2020 om 12 uur. COOCK-projecten worden ingediend door Vlaamse onderzoeksorganisatie(s) die hun onderzoeksresultaten willen transfereren naar ondernemingen uit de doelgroep, zodat ze die effectief gaan toepassen.

Wat is het COOCK-programma?

De doelstelling van het COOCK-programma is het valoriseren van (basis) onderzoeksresultaten door het versnellen van de introductie van technologie en/of kennis bij een ruime groep ondernemingen. COOCK- projecten zijn steeds opgebouwd uit 2 onafhankelijke, maar onderling verbonden delen. Een eerste deel dat gericht is op toepassingsgerichte kennisopbouw, vertaalonderzoek en kennisverspreidingsactiviteiten, om de onderzoeksresultaten over te dragen naar ondernemingen uit de doelgroep. Het tweede deel omvat de ondernemingsspecifieke projecten, die gericht zijn op de evaluatie/analyse/toepassing van die overgedragen technologie en/of kennis in een bedrijfsspecifieke context. Meer info vind je hier op de themawebsite.

Infosessie en voorbespreking

Het agentschap organiseert twee infosessies & voorbesprekingen voor de geïnteresseerde projectaanvragers. 

  • woensdag 11 maart 2020, om 10:00 uur 
  • woensdag 25 maart 2020, om 10:00 uur

Tijdig inschrijven voor deze infosessies en/of voor een voorbespreking is verplicht via dit webformulier, en dit tot uiterlijk 5 werkdagen voor elke infosessie/voorbespreking. Gezien de plaatsen beperkt zijn, wordt aangeraden tijdig in te schrijven. 

Meer info? 

Meer informatie over de oproep, de infosessies, de voorbesprekingen en de nieuwe aanvraagprocedure kan je terugvinden in het oproepdocument en via vlaio.be/coock. Heb je nog vragen, stuur een e-mail naar: coock@vlaio.be.
 

Delen: