De 10de oproep Landbouw (LA)-trajecten 2020-2021 is opengesteld

Publicatiedatum
De doelstelling van LA-trajecten is om vanuit een concrete probleemstelling of vraaggedreven opportuniteit van een collectief van ondernemingen uit de primaire land- en tuinbouwsector, innovatieve oplossingen aan te bieden die op relatief korte termijn toepasbaar zijn en resulteren in zichtbare veranderingen met een duidelijke (economische) meerwaarde voor een ruime doelgroep.

De uiterste indieningsdatum is 1 december 2020 om 12.00 uur.

Infosessie en voorbespreking

Het agentschap organiseert een infosessie voor de geïnteresseerde projectaanvragers via TEAMS op vrijdag 25 september 2020 om 10 uur. Aanmelden kan via mail aan landbouw@vlaio.be.

Potentiële indieners kunnen tot 30 oktober 2020 een verkennend gesprek (ca. 1/2u-1u) aanvragen met één van onze projectadviseurs. Gelieve dit tijdig aan te vragen via mail aan landbouw@vlaio.be.

Bij de aanvraag tot voorbespreking voeg je steeds een korte samenvatting van het projectvoorstel en de vragen die je wenst te behandelen toe. Bij voorkeur omvat deze samenvatting het innovatiedoel van het project (situering/algemene doelstellingen/concrete doelstellingen/verwachte impact). Dit wordt sterk aanbevolen, teneinde zo goed mogelijk feedback te kunnen aanleveren.

Hoe stel je een projectaanvraag op?