Caroline Van der Perre wint WOMED Award 2022, proficiat!

Publicatiedatum
Op 8 maart - Internationale Vrouwendag - won Caroline Van der Perre de WOMED Award voor het jaar 2022. Zij staat aan het hoofd van RAFF Plastics uit Houthulst, een recyclagebedrijf dat van afval nieuwe grondstoffen maakt. Proficiat!
Winnaressen Caroline Van der Perre en Emma Callens

CEO van RAFF Plastics uit Houthulst

Caroline Van der Perre wint de WOMED Award. Zij is dé Onderneemster van het Jaar. Als CEO van RAFF Plastics, een familiaal recyclagebedrijf voor plastiek afval met meer dan 45 jaar ervaring, drukt ze haar stempel door in te zetten op innovatie en duurzaamheid. Haar bedrijf draagt zo bij aan de omslag naar een circulaire economie in Vlaanderen. De jury prijst haar authenticiteit en visie. Proficiat Caroline! 

Caroline Van der Perre haalde het van twee andere straffe genomineerden voor de titel: Ine Meeussen van Ufinity en Elke Geraerts van Better Minds at Work.

Emma Callens van EMC Greenroods is 'Belofte van het Jaar'

In de categorie 'Belofte van het Jaar', voor startende vrouwelijke ondernemers, gaat de nationale bekroning naar de West-Vlaamse Emma Callens van EMC Greenroofs. Haar bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerp, advies, aanleg én onderhoud van groendaken en daktuinen. Het perfecte antwoord op de uitdagingen rond verstedelijking en de klimaatproblematiek. Emma weet dat een sterk netwerk rondom haar het verschil maakt. Dat in combinatie met haar passie, ambitie en de focus op innovatie overtuigden de jury helemaal. Proficiat Emma! 

Zij won het van de andere provinciale genomineerden: Hilde Gos van IceLab NiceCream Creations (Antwerpen), Sanne Schrooten van SUPURA (Limburg), Maura Nachtergaele van Paylfip (Oost-Vlaanderen) en Liesbeth Dupon van KiddoTravel (Vlaams-Brabant).

 

Wat zijn de WOMED Awards?

Markant vzw, UNIZO en VLAIO bekronen vrouwelijk ondernemerstalent. Elk jaar reiken we rond 8 maart - Internationale Vrouwendag - een award uit aan de Onderneemster én de Belofte van het Jaar. Alle info via womedaward.be.

 

Delen: