Brexit zone op FIT exportbeurs

Publicatiedatum
Tijdens de FIT exportbeurs van 21 tot 23 juni is er een speciale Brexit zone met specialisten van VLAIO en FIT, Belgische douane, FAVV, Fevia, VLAM en de Belgisch-Luxemburgse Kamer van Koophandel. Alle relevante informatie onder één dak. Boek nu een afspraak met de projectadviseurs van het VLAIO team om advies op maat te krijgen.
Het Brexit Adjustment Reserve team

FIT Exportbeurs: 21-23 juni

Van 21 tot 23 juni 2022 vindt de vierde Exportbeurs van Flanders Investment & Trade plaats in Brussel. Het driedaagse evenement geeft bezoekers de kans om hun internationale exportplannen en ambities te concretiseren. Ondernemers hebben de gelegenheid om o.a. meer te weten te komen over handel met het VK. Dit jaar is er een speciale Brexit zone met de specialisten van VLAIO en FIT , Belgische douane, FAVV, Fevia, VLAM en de Belgisch-Luxemburgse Kamer van Koophandel. 

Maak jouw afspraak

Je kan al een afspraak boeken met de projectadviseurs van het VLAIO Team om advies op maat te krijgen, oa in verband met de Brexit Adjustment Reserve (BAR) en andere Brexit vragen. Bovendien zal er iedere dag een workshop gegeven worden rond de Brexit, waar de BAR ook toegelicht wordt.

Locatie: Paleis 1, Brussels Expo

 

Meer weten over de FIT Exportbeurs? 

VLAIO is aanwezig op de Exportbeurs van FIT: 

  • Kom naar de VLAIO workshops
    • 21/06 om 9.30u: De ideale financieringsmix voor ambitieuze start- en groeibedrijven
    • 22/06 om 9.30u: Hoe intellectuele eigendom je exportpotentieel versterkt
  • Maak kennis met het BAR team
  • Neem deel aan de workshops van EEN Vlaanderen 

Alles over de exportbeurs