BOIP start actie: gratis i-DEPOTs in juni 2020

Publicatiedatum
In juni 2020 kan iedereen gratis i-DEPOTs indienen. Ja, dat lees je goed. Niet één idee en niet één keer, maar zo vaak en zo veel als je wil!
campagnebeeld BOIP campagne

Nieuwe tijden? Nieuwe ideeën!

De wereld ziet er vandaag heel anders uit dan een paar maanden geleden. Veel ondernemers zijn zoeken innovatieve oplossingen voor uitdagingen waar zij tegenaan lopen. Zo komen veel nieuwe ideeën tot stand. Hier zitten ongetwijfeld pareltjes tussen die blijvers zijn. Daarnaast moeten we samen actief ons nieuwe bestaan gaan vormgeven: hoe willen we verder vanaf nu? Wordt het meteen weer business as usual, of een blijvende verandering? Kortom, het is belangrijker dan ooit om nieuwe ideeën te genereren.

Juni 2020: Maand van de nieuwe ideeën!

Daarom roept het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP) de maand juni uit tot ‘Maand van de nieuwe ideeën’. Normaal gesproken kost een i-DEPOT € 37 voor 5 jaar. Maar in juni 2020 kan iedereen zijn nieuwe idee, concept of format gratis online vastleggen in een i-DEPOT.

Waarom deze actie?

BOIP organiseert deze actie om ondernemers een hart onder de riem te steken. En omdat zij geloven dat nieuwe ideeën extreem belangrijk zijn in deze bijzondere tijd.

Hoe werkt het?

Het indienen van een i-DEPOT gaat eenvoudig en snel. Binnen een paar minuten heb je een officieel i-DEPOT bewijs in handen: een wettelijk bewijs met een datumstempel. Zo kan je aantonen dat je dit idee op een bepaalde datum had en kan je dus veilig verder met de ontwikkeling van jouw idee.

Bekijk voor meer informatie de BOIP-campagnepagina.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze actie of heb je vragen over het indienen van jouw i-DEPOT? Neem contact op met het informatiecentrum

 

Duik in de wondere wereld van merken, modellen, octrooien, en auteursrecht

Wat zijn intellectuele eigendomsrechten? En waarom zijn ze voor jou als ondernemer zo belangrijk? En hoe claim je ze? Hoe pak je het aan? En bij wie kan je waarvoor terecht? Op al deze vragen geven we je in dit nieuwe dossier een antwoord.

 

Delen: