Bezoek zondag 4 oktober de Live Virtual Day van de Open Bedrijvendag

Publicatiedatum
Voor de allereerste keer organiseert Voka een live stream op de eerste zondag van oktober. Ontdek het programma en wandel binnen bij topbedrijven! Ook VLAIO neemt deel met een virtuele booth.
Affiche voor de virtuele Open Bedrijvendag

Bezoek bedrijven vanuit je kot met de Virtual Tours

Op zondag 4 oktober 2020 viert Voka Open Bedrijvendag haar dertigste verjaardag, het feest van het ondernemerschap en grootste eendagsevenement van ons land dat mede mogelijk wordt gemaakt dankzij de steun van VLAIO. Gezien de huidige situatie omtrent COVID-19 kunnen de fysieke bezoeken bij bedrijven dit jaar namelijk niet doorgaan. De jubileumeditie zal coronaproof en volledig digitaal plaatsvinden. Het Voka jaarthema 'digitale tranformatie' waardig!

Vanaf 1 september kan je hier alvast bedrijven virtueel bezoeken, vanuit je kot! Het aanbod van bedrijven dat je virtueel kan bezoeken wordt ook steeds uitgebreid.

Ontdek op 4 oktober de eerste virtuele Open Bedrijvendag

Doorlopend van 09.30 u tot 17.00 u kan je via www.openbedrijvendagvirtueel.be exclusief binnenwandelen op de Virtual day. Wat kan je verwachten?

  • Xavier Taveirne als gids en kick-off door minister Hilde Crevits
  • Exclusief bezoek achter de schermen van toppers zoals Roularta Media Group, Bellewaerde & de Belgische Marine, ... 
  • Sneak peek deelnemende bedrijven 2021
  • Viering van het jubileum van de Open Bedrijvendag
  • Ontdek wie samen met Voka jarig is
  • Val in de prijzen tijdens een heuse verjaardagswedstrijd
Cynthia Coulier
De missie van Voka Open Bedrijvendag is het ondernemerschap tonen aan het grote publiek. Daarvoor moeten we allereerst zelf ondernemerschap tonen en ondernemend zijn, we zijn blijven doorgaan en gaan nog steeds door en ondersteunen onze ondernemers!
Cynthia Coulier
Directeur Voka Open Bedrijvendag
De Virtual Event Studio van Painting With Light
De Virtual Event Studio van Painting With Light.

Benieuwd hoe Voka dit aanpakt?

Painting with Light en NEP Belgium bieden als partners van Voka Open Bedrijvendag de infrastructuur en technologie om een succesvol virtueel event te organiseren, vanuit hun Virtual Event Studio in C-MINE, Genk. Painting with Light is dé Belgische specialist in visual design en ook klant bij VLAIO. Zij bieden via deze gloednieuwe Virtual Event Studio een vlotte productie aan, inclusief volledige interactiviteit met live publiek. De Studio beantwoordt aan de toenemende vraag naar digitale live evenementen en content in het licht van de coronacrisis en de nieuwe social distancing regels.

We zijn verheugd dat Voka Open Bedrijvendag de Virtual Event Studio heeft uitgekozen als technologieplatform. Zo kunnen bezoekers toch hun jaarlijkse bedrijfsbezoek op een veilige manier beleven. We kijken er naar uit om dit jaar alle bezoekersrecords te breken en nodigen iedereen uit om virtueel een hele rits aan bedrijfsbezoeken mee te maken, niet enkel in eigen stad of dorp maar over het hele land.
Luc Peumans
Luc Peumans
CEO Painting with Light

Je kan dus rekenen op een creatief en innovatief virtueel event! Niet te missen! Ben jij er ook bij? Hier vind je alle info en zondag de link van de live stream: www.openbedrijvendagvirtueel.be