AIm high! Ontdek AI voor jouw onderneming

Publicatiedatum
Benieuwd wat AI voor jouw onderneming kan betekenen? Op dinsdag 6 juni brengen we tijdens dit gratis event digitale experten uit de bedrijfs-, onderzoeks- en onderwijswereld en Vlaamse ondernemers samen in BluePoint Antwerpen voor een inspirerende dag over AI en digitalisering. Of zoals ChatGPT het zou zeggen: “...Natuurlijk moet je aanwezig zijn, dit event is niet te missen!”

AI, ook in jouw onderneming?

Artificiële intelligentie. Gisteren nog de verre toekomst, vandaag niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. De razendsnelle doorbraak van generatieve AI - met DALL-E en ChatGPT als grote blikvangers - heeft ons met z'n allen aan het denken gezet over de rol van AI als copiloot, thuis en op de werkvloer.

Van de landbouw tot de medische sector; AI helpt meer en meer Vlaamse bedrijven slimmer en efficiënter te ondernemen. Met resultaat, getuige recente succesverhalen. Ontdek tijdens dit event hoe AI kan worden gebruikt in verschillende sectoren en welke tastbare impact het nu al heeft. Hoe kan ook jij binnen jouw onderneming AI inzetten? Hoe krijg je je medewerkers mee? En welke ethische aspecten verlies je best niet uit het oog? 

Antwoord op deze vragen vind je tijdens de boeiende sessies van Flanders AI forum. Ontdek hier het programma.