7 redenen om jouw innovaties te tonen op 'Dag van de Wetenschap'

Publicatiedatum
Met dit initiatief wil de Vlaamse regering wetenschap, technologie en innovatie in de kijker zetten. Ook jouw onderzoek, kennis en expertise behoren tot de belangrijkste grondstoffen van Vlaanderen. Wees er dus trots op en doe mee aan de Dag van de Wetenschap op 24 november - schrijf je in!
DagvdWetenschap

Dag van de Wetenschap: deel jouw innovaties met meer dan 42.000 bezoekers

Met dit initiatief wil de Vlaamse regering wetenschap, wetenschappelijk onderzoek en technologische innovaties in de kijker zetten in Vlaanderen en Brussel. Vorig jaar namen er maar liefst 121 bedrijven, universiteiten, onderzoeksinstellingen en musea deel aan de Dag van de Wetenschap. Zij deelden hun passie voor het vak toen met meer dan 42.000 bezoekers. Dit jaar wil Technopolis deze aantallen minstens evenaren.

Ook jouw onderzoek, vorming, kennis en expertise behoren tot de belangrijkste grondstoffen van Vlaanderen. Wees er trots op en doe mee aan de Dag van de Wetenschap! We doen dan ook een warme oproep aan alle bedrijven, kennis- en onderzoeksinstellingen om zich in te schrijven via www.dagvandewetenschap.be. Zo kunnen ze samen de spots richten op de baanbrekende oplossingen voor huidige en toekomstige problemen.

Ik schrijf me in!

Waarom deelnemen? 7 sterke redenen!

  1. Versterk jouw imago van innoverende, wetenschappelijke organisatie bij een geïnteresseerd publiek.
  2. Wek belangstelling en verwondering op voor het wetenschappelijk onderzoek en de technologische innovaties in jouw organisatie.
  3. Waardeer jouw personeel: op de Dag van de Wetenschap krijgt jouw personeel erkenning, waardering en begrip van de bezoekers.
  4. Verzorg jouw public relations: een uitstekende manier om de voor jou belangrijke doelgroep te bereiken.
  5. Richt jou tot een breed publiek: toon aan een breed publiek wat wetenschappelijk onderzoek en innovaties betekenen in het dagelijks leven.
  6. Een mediacampagne bezorgt jou bovendien visibiliteit en garandeert dat je bezoekers over de vloer krijgt. Die extra aandacht krijg je helemaal gratis. Je hoeft geen deelname of inschrijvingsgeld te betalen.
  7. Om de Dag van de Wetenschap vlekkeloos te laten verlopen bezorgen we jou een pakket met gratis promotiemateriaal (affiches, spandoeken, flyers ...). Een ideale manier om jouw deelname bekend te maken.

Hoe deelnemen aan de Dag van de Wetenschap?

Wil je dit jaar ook graag deelnemen aan de Dag van de Wetenschap op zondag 24 november 2019? Raadpleeg hier het reglement en schrijf je in!

Wil je graag met andere (lokale) partners iets organiseren? Dat kan ook! Laat het hier weten aan de organisatie en zij brengen jou in contact met andere partners.

De Dag van de Wetenschap is een initiatief van de Vlaamse overheid.