Zitdag Overnamemarkt in UNIZO Brussel

Ben je van plan om je handelszaak over te dragen of er één over te nemen? Dan nodigen we je graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek in de kantoren van UNIZO. UNIZO Overnamemarkt​ helpt je vooruit bij elke stap van het overnameproces. Of het nu gaat om het vinden van geschikte overnamekandidaten, het bepalen van een realistische waardebepaling of de aandachtspunten bij het opstellen van een overnamecontract, Overnamemarkt staat voor je klaar.

Schrijf nu in voor gratis adviesgesprek

Praktisch

Date
Tijdstip
09.00 - 17.00 uur
Locatie

UNIZO Overnamemarkt Willebroekkaai 37 1000 Brussel

Tijdens het adviesgesprek luisteren we graag naar je plannen en wensen en geven we je een advies op maat. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je met vertrouwen verder gaan met je overnameplannen.

Wil je meer weten over onze diensten of direct een afspraak maken voor een adviesgesprek? Neem dan contact op. Ik kijk er naar uit om je te helpen bij jouw overnameplannen.

Advies op maat voor kopers van een kleine onderneming

Individueel adviesgesprek 

Duid de voor jou mogelijke aanvangsuren aan op het inschrijvingsformulier. Je ontvangt daarna een bevestiging met datum en uur van de afspraak. 

Wens je begeleiding en advies bij aan- of  verkoop van jouw zaak? 

De onderneming - vennootschap of eenmanszaak - heeft een verwachte waarde minder dan € 500.000?

Overnamemarkt en haar partners adviseren je van bij de start van jouw bedrijfsoverdracht tot de ‘matching’ van jouw onderneming met een geschikte overnemer. Externe koper of familiaal.

Je krijgt van Overnamemarkt en haar partners onafhankelijk en professioneel advies, bij elke stap neem je de beslissing voor jouw bedrijfsoverdracht.

Voor transacties met een hogere transactiewaarde introduceren wij je graag bij een geschikte overnamebegeleider.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Gratis
Organisator
Overnamemarkt i.s.m. UNIZO
Initiatief
Thema's Week van de Bedrijfsoverdracht

Praktisch

Date
Tijdstip
09.00 - 17.00 uur
Locatie

UNIZO Overnamemarkt Willebroekkaai 37 1000 Brussel

Locatie

Adres

UNIZO Overnamemarkt Willebroekkaai 37 1000 Brussel