Zitdag financiering & subsidies (Gent)

Ben je op zoek naar financiering voor de start van je onderneming of een nieuw project? Of plan je bijkomende investeringen om je verdere groei te financieren? Wil je weten voor welke subsidies jouw project in aanmerking komt? Maak dan tijdens deze zitdag een afspraak met een expert en ontdek welke mogelijkheden de overheid je kan bieden.

Dit event is afgelopen

Tijdens de zitdag financiering en subsidies kan je een afspraak maken met Alex De Ridder van PMV en/of met Bie Boudolf of Birgit De Ridder van Agentschap Innoveren & Ondernemen. Alex De Ridder is reeds meer dan 10 jaar actief binnen PMV en kan aan de hand van je concreet dossier en financieringsbehoefte de voor je geschikte financieringsformule(s) van PMV voorstellen. Bie Boudolf en Birgit De Ridder werken als accountmanager subsidies en financiering bij Agentschap Innoveren & Ondernemen en bekijken voor welke steun- en/of financieringsmaatregelen je in aanmerking kan komen. Zij oriënteren je ook graag naar het beschikbare begeleidingsaanbod bij de partners van Agentschap Innoveren & Ondernemen.

PMV financiert via verschillende financieringsformules beloftevolle ondernemingen van bij de prille start tot en met de groei en internationalisering. In functie van de behoeften en de levensfase van de onderneming heeft PMV verschillende types leningen of kan PMV investeren door de inbreng van kapitaal. Ook een combinatie van beide is mogelijk, naast het verlenen van een waarborg.
Om aan de specifieke financieringsnoden van  zelfstandige ondernemers, starters, kleinere kmo’s en vrije beroepen met een goed businessplan tegemoet te komen, werd in 2016 PMV/z gelanceerd. PMV/z biedt deze doelgroep ‘standaardfinancieringsoplossingen op maat’ aan, in de vorm van achtergestelde leningen en waarborgen. De ondernemer kan met het PMV/z-aanbod zowel starten als groeien, al dan niet in combinatie met een cofinancier zoals een bank, een investeringsfonds of een Business Angel. Daarnaast kan PMV/z waarborgen verstrekken, waardoor een onderneming met onvoldoende zekerheden toch een banklening kan krijgen.

Agentschap Innoveren & Ondernemen is hét aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor alle ondernemers in Vlaanderen. Agentschap Innoveren & Ondernemen stimuleert en ondersteunt innovatie en ondernemerschap en draagt bij aan een gunstig ondernemersklimaat. De overheid heeft tal van steunmaatregelen gecreëerd om het bedrijfsleven te ondersteunen. Agentschap Innoveren & Ondernemen informeert elke ondernemer over deze  subsidie- en financieringsmaatregelen van de overheid. Agentschap Innoveren & Ondernemen werkt samen met structurele partners om ondernemers in elke levensfase te informeren, adviseren, begeleiden, coachen of een netwerk te geven.

Praktisch

Een persoonlijk gesprek met een expert neemt 30 minuten in beslag. Deelname is gratis, maar reservatie is verplicht.

Bent je geïnteresseerd in een gesprek? Geef dan via het inschrijvingsformulier aan welke vragen je graag stelt, met wie je een afspraak wenst en welke tijdstippen je het beste passen.

Voor een gesprek met PMV vragen we je een (summier) businessplan door te sturen naar korinne.laenen@vlaio.be

Deelnameprijs
gratis maar reservatie is verplicht
Organisator
Agentschap innoveren & ondernemen en PMV

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

VAC GENT Koningin Maria Hendrikaplein 70 9000 Gent