Zitdag: Circulair ondernemen

<p>Ondernemen in een circulaire economie heeft de toekomst. VLAIO draagt het een warm hart toe en stelt alles in het werk om ondernemers daarin te begeleiden en te ondersteunen. Help jij met jouw bedrijf mee om die transformatie, die Vlaanderen nodig heeft, waar te maken?</p>

Dit event is afgelopen

Voor wie?

Een unieke mogelijkheid voor gedreven ondernemers - starters of gevestigde waarden – om in een 1-op-1-gesprek de opportuniteiten te leren kennen die de circulaire economie jouw bedrijf biedt. Ondernemers met innovatieve, duurzame, circulaire bedrijfsideeën ontdekken er voor welke steunmaatregelen hun projecten in aanmerking komen en welke ondersteuning VLAIO bedrijfsadviseurs hen kunnen bieden.

Door wie?

VLAIO bedrijfsadviseurs circulaire economie ondersteunen ondernemers om hun innovatieve, duurzame, circulaire plannen waar te maken. Met hun uitgebreide kennis van uiteenlopende domeinen en sectoren, circulaire businessmodellen en met aandacht voor samenwerking doorheen waardeketens en ecosystemen, geven ze jou neutraal advies. Ze identificeren opportuniteiten op vlak van financiering op maat van jullie project. Waar mogelijk verbinden ze je met de meest relevante partners uit hun uitgebreide (kennis)netwerk. Kom je in aanmerking voor een subsidie, dan ondersteunen ze je bij het opstellen van de aanvraag en toetsen ze de mogelijkheden van cofinanciering af.

Wat mag je verwachten?

Tijdens de zitdag Circulair Ondernemen van 20 november 2023 kan je jouw idee aftoetsen in een 1-op-1-gesprek, ongeacht hoe concreet het idee al is. Een persoonlijk gesprek met een VLAIO bedrijfsadviseur circulaire economie neemt maximum 45 minuten in beslag. Deelname is gratis, maar reservatie is verplicht. Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek? Geef dan op onderstaand inschrijvingsformulier kort aan waarover jouw idee gaat of welke vragen je graag stelt.

Praktisch

Parkeren kan op het Nelson Mandelaplein (parking Weide). Dit is een betaalparking.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
Gratis
Organisator
VLAIO i.s.m. Designregio Kortrijk

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Hangar K Nelson Mandelaplein 2 8500 Kortrijk