Webinar “Fiscale stimulansen voor Innovatie/Intellectuele Eigendomsrechten”

Wil je jouw innovatie beschermen, dan kost dat wel wat geld. Maar wist je dat er verschillende fiscale maatregelen bestaan die deze investeringen helpen compenseren?

Dit event is afgelopen

Denk maar aan:

  • De aftrek voor innovatie-inkomsten die tot 85% van de netto-inkomsten uit onder andere octrooien (patenten) en innovatieve software vrijstelt van belastingen;
  • De vrijstelling van doorstorting van bedrijfsvoorheffing tot 80% op de bezoldiging van onderzoekers;
  • De investeringsaftrek/belastingkrediet voor milieuvriendelijke investeringen voor onderzoek en ontwikkeling.
     

Wil je weten hoe je deze optimaal kunt gebruiken, aan welke voorwaarden je moet voldoen en hoe deze regelingen praktisch in hun werk gaan? Schrijf dan in voor het webinar “Fiscale stimulansen voor innovatie/intellectuele eigendom” op 7 mei.

Dit webinar is niet te missen voor iedereen die nieuwe producten en diensten ontwikkelt, beschermt en optimaal gebruik wil maken van de bestaande fiscale maatregelen. Andres Delanoy en Silvie Broekx (KPMG) zullen vanuit hun praktijkervaring de verschillende fiscale maatregelen bespreken en praktische tips geven om deze stimulansen in te zetten voor jouw bedrijf. Ook zullen zij hun ervaringen delen met controles en rulings. Aarzel dus niet en schrijf in!

Organisator
VLAIO

Dit event is afgelopen