Webinar Denkwerk: groene transitie

Benieuwd naar de impact van circulaire economie op het arbeidsmarktbeleid? Schrijf je dan in voor het webinar Denkwerk op 14 december van 10.00 u tot 12.00 u.

Dit event is afgelopen

Impact circulaire economie op arbeidsmarkt

Het Departement Werk en Sociale Economie organiseert samen met VLAIO en Vlaanderen Circulair het tweede Denkwerk-webinar. Op het programma? De groene transitie en de link met het arbeidsmarktbeleid. Welke impact zal de transitie naar een circulaire economie hebben op de arbeidsmarkt? Wat is de rol van opleiding in het licht van de klimaattransitie? En hoe kan het beleid hier tussenkomen? 

Prof. Dr. Tom Kuppens en dr. Kris Bachus gaan verder in op deze vragen tijdens het webinar. Tom Kuppens is verbonden aan de UHasselt, CMK (Centre for Environmental Sciences) en de VUB, MILO (Multidisciplinair Instituut Lerarenopleiding) en specialiseert zich onder meer in de integratie van duurzaamheid in economische opleidingen. Kris Bachus is verbonden aan de KU Leuven (HIVA), als onderzoekersleider klimaat en duurzame ontwikkeling.

Programma

De agenda ziet er als volgt uit:

  • Inleiding
  • Presentatie door Prof. dr. Tom Kuppens en dr. Kris Bachus
  • Vraag & antwoord

Deelname is gratis. Inschrijven kan tot 10 december. Iedereen die zich inschrijft om het webinar digitaal bij te wonen, ontvangt automatisch ook de opname. Kan je er niet bij zijn? Maar wens je later de opname te ontvangen? Laat het weten via dit formulier

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Het Departement Werk en Sociale Economie in samenwerking met VLAIO en Vlaanderen Circulair
Thema's

Dit event is afgelopen