Voka Export Academy

Nieuwe buitenlandse markten verkennen is belangrijk om als bedrijf te kunnen blijven groeien. Internationaliseren gaat echter gepaard met heel wat uitdagingen waardoor je als ondernemer al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Het vergt kennis, financiering, personeelsinzet en vooral keuzes maken.

Dit event is afgelopen

Weet jij of je onderneming klaar is voor export? En hoe je deze buitenlandse groei kan financieren? Weet je hoe de interessante markten er uit te kiezen? En hoe daar dan te verkopen? Of welke logistieke problemen dit met zich mee kan brengen?

Met de Export Academy biedt Voka nu over heel Vlaanderen een ideale springplank aan ondernemers met weinig of geen buitenlandse ervaring om de eerste stappen te zetten in jouw export. In Limburg start dit programma op 27 maart.

Voor wie?

Zaakvoerders, sales managers of medewerkers van bedrijven die hun eerste stappen in het buitenland willen zetten. Ook bedrijven die reeds een eerste internationale ervaring achter de rug hebben en hun export beter willen structureren zijn welkom. We laten maximaal 15 deelnemers toe om het zo goed mogelijk aan te passen aan de groep.

Iedere sessie wordt begeleid door één of meerdere keynotesprekers. Zij zijn elk expert in hun vakdomein en hebben een jarenlange ervaring. Daarnaast nodigen we telkens nog een ondernemer of manager uit van een aantal toonaangevende bedrijven om toe te lichten hoe zij het in de praktijk hebben aangepakt.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
1450
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg Huis van de Limburgse Ondernemer Gouverneur Roppesingel 51 3500 Hasselt