VLAIO zoekt experten met creatieve ideeën om handelskernen nieuw leven in te blazen. Stel je kandidaat!

De coronacrisis heeft gezorgd voor een hogere leegstand van handelspanden. Daarom wil VLAIO een expertenteam, de zogenaamde ‘profploeg’, samenstellen om steden en gemeenten op weg te helpen terug dynamiek te brengen in hun kleinhandelsbeleid en de handelskernen terug bedrijvig te maken.
winkelpand

Dit event is afgelopen

De werking van deze profploeg zal allesbehalve traditioneel zijn. Geen studie vanop afstand, maar experten die rondlopen in gemeente- of stadskernen en concrete acties voorstellen. Zo zal men breed advies geven over onder andere verborgen parels met potentieel, innovatieve winkelconcepten en het aantrekken van ondernemingen. Ook bij het parkeerbeleid of bij het inzetten van sociale media om handelskernen te promoten, kan hulp gegeven worden. Een ‘SOS Piet’ voor handelskernen.

Wie zoeken we?

Heb jij creatieve ideeën voor steden en gemeenten om hun aanpak om te gooien en de handelskernen opnieuw bruisend te maken? Dan ben jij de expert die we zoeken.

Zowel bureaus als zelfstandigen kunnen zich kandidaat stellen. Expertise in retail, events, social media, vastgoed, mobiliteit,.... mag maar is geen must. Vooral een vernieuwende aanpak en haalbare ideeën zijn belangrijk.

Wil je hier meer over weten?

Schrijf je vrijblijvend in voor het webinar op 11 mei om 10u.

En beslis daarna of je wil ingaan op onze oproep.

Organisator
VLAIO

Dit event is afgelopen