Vlaamse infodag over O&O-steunprogramma's voor de defensie- en veiligheidssector

VLAIO, NCP Flanders en het departement Economie, Wetenschap en Innovatie (EWI) organiseren een infosessie om stakeholders en geïnteresseerden in de defensie- en veiligheidssector te informeren over regionale, federale en internationale steun mechanismen.

Dit event is afgelopen

Een uitgebreid instrumentarium komt aan bod. Dit wordt toegelicht door o.a. sprekers van de Europese Commissie, het Koninklijk Hoger Instituut voor Defensie en de Vlaamse overheid.

Graag benadrukken we de uitgebreide mogelijkheden die deze initiatieven bieden voor het Vlaamse ecosysteem. Niet alleen grotere bedrijven met ervaring in de defensiesector kunnen hier opportuniteiten vinden, maar ook onderzoeksinstellingen, universitaire instellingen en hogescholen, KMO’s en startups.

Zelfs als er initieel geen raakvlakken lijken te zijn met de veiligheids- en defensiesector, worden geïnteresseerde partijen warm aanbevolen om deel te nemen. Veel civiele technologieën kunnen namelijk van nut zijn in deze sector, al dan niet mits verdere ontwikkeling.

Na een kort ontvangst met koffie beginnen we stipt om 13.30u. Na afloop is er voldoende tijd om kennis te maken tijdens de netwerkreceptie.

Meer info en de agenda via deze link

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
VLAIO i.s.m. EWI en NCP Flanders

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Hendrik Conscience gebouw - zaal 0G06 Koning Albert II-laan 15 1210 Brussel