Vlaams-Nederlandse Handelsdag (digitaal)

De Vlaams-Nederlandse handelsdag digitaal 2020 bestaat uit een welkomstwoord, een keynote, een inspirerende quiz en een B2B matchmaking. Tijdens de B2B matchmaking kunnen ondernemers digitaal 1-op-1 afspraken met elkaar maken. Ook kan men kennismaken met kennisleveranciers, zowel profit als non-profit kennisleveranciers. Deze kennisleveranciers zijn online ter beschikking voor een informatief gesprek met startende en groeiende ondernemers die nieuwe of verdere stappen willen zetten bij het grensoverschrijdend ondernemen.

Dit event is afgelopen

Programma

Het programma voor de Vlaams-Nederlandse handelsdag digitaal 2020 bestaat uit een welkomstwoord, een keynote, een inspirerende quiz en B2B matchmaking sessies. Aan de B2B matchmaking sessies nemen ook vele kennisleveranciers deel, zowel profit als non-profit, die van belang zijn voor het grensoverschrijdend ondernemen.

Tijd Onderdeel
15:00-15:05 Verwelkoming met een hoopvolle boodschap door Dirk Verlee van
Flanders Investment & Trade.
15:05-15.35 Keynote Professor Hans Crijns
Ondernemerschap in de lage landen: elk nadeel heeft zijn voordeel.
15:35-16.00 Inspirerende kennisquiz door Bas van Gerwen.
Kennisquiz tussen Vlaamse en Nederlandse deelnemers.
Toetsen van de kennis over elkaars doellanden.
16:15-18.00 B2B matchmaking sessie 
18:00 Einde handelsdag

Maak zelf uw persoonlijke agenda:

Wanneer u zich inschrijft via de "Registreer nu" knop, dan stelt u zelf uw persoonlijke agenda samen in "Plan uw aanwezigheid". U kan zich bijvoorbeeld inschrijven voor enkel B2B matchmaking sessies of voor het welkomstwoord, de keynote en de quiz. Kiest u een B2B matchmaking sessie, dan is het tijdens het verdere registratieproces noodzakelijk en gewenst uw bedrijfsprofiel aantrekkelijk aan te vullen en duidelijk aan te geven met wie en over welk product, dienst en/of technologie u in gesprek wilt komen.

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
gratis
Organisator
Voka

Dit event is afgelopen