Update energiewetgeving (GRATIS)

Energie is de laatste maanden niet meer uit het nieuws te denken. Niet alleen op financieel vlak is er veel aan het veranderen, maar ook de wetgeving blijft niet uit. Zo verandert er heel wat voor niet-energie intensieve bedrijven. In dit webinar ontdek je welke gevolgen dit voor jouw bedrijft heeft en hoe je je er best op voorbereidt.

Dit event is afgelopen

Vanaf 2023 moeten niet-energie intensieve ondernemingen voldoen aan een reeks nieuwe verplichtingen op energievlak. Tijdens dit webinar leer je meer over de opkomende verplichtingen en weet je aan welke verplichtingen jij zal moeten voldoen. 

Niet zeker of je kwalificeert als een niet-energie intensieve ondernemingen? Alle ondernemingen met een primair energieverbruik tussen 0,02 PJ en 0,1 PJ vallen hieronder, met uitzondering van grote bedrijven: voor hen telt geen ondergrens.

14u00: ontvangst door Lorenzo Van de Pol, adviseur klimaat & energie bij Voka

14u05: update energiewetgeving niet-energie intensieve bedrijven door Joris Recko, teamhoofd ondernemingen bij de cluster energie-efficiëntie van VEKA

Er wordt dieper ingegaan op het versterkt wetgevend kader, met focus op het energieplan, de energieaudit en de energiebalans. Voor al deze zaken worden ook rendabele maatregelen & no-regret maatregelen voorgesteld. Daarnaast worden enkele praktische tips meegegeven.

15u00: Q&A

15u30: voorziene einde

Uiterste inschrijvingsdatum
Organisator
Voka i.s.m. VEKA

Dit event is afgelopen