UNIZO Online Starterscongres

Kan je haast niet wachten om je eigen baas te worden, maar zit je nog met enkele vragen? Heb je een geniaal idee ontdekt, maar wil je het graag eerst aftoetsen bij een expert? Kan je niet wachten om andere startende ondernemers te ontmoeten? Schrijf je dan snel in en neem deel aan het Online Starterscongres!

Dit event is afgelopen

Wat mag je allemaal verwachten?

  • Informatie en inspiratie tijdens webinars

Doorheen de dag laten we experten aan het woord in webinars over tal van verschillende thema's. Denk maar aan sessies over overheidssteun voor innovatieve ideeën, het optimaliseren van een website/-shop, je sociaal statuut,... Ook ondernemers nemen het woord. Zo zal onder andere Christina De Witte (beter bekend als Chrostin) vertellen over haar ondernemingsavontuur. 

  • Persoonlijk advies via chat of videocall

Of je nu voorlopig enkel een vaag idee hebt, of je bent klaar om de sprong te wagen... Als nieuwe ondernemer komt er heel wat op je af en het is dan ook niet meer dan normaal dat je met een heleboel vragen zit. Met die vragen kan je op het Startercongres terecht bij tal van experten. 

  • Netwerken met andere kandidaat-ondernemers

Doorheen de dag krijg je de kans om te connecteren en in gesprek te gaan met andere kandidaat-ondernemers. Spreek over je ervaringen en deel ook struggles die jullie tegenkomen als startende ondernemers.

Organisator
UNIZO i.s.m. VLAIO en partners in ondernemen

Dit event is afgelopen