UITGESTELD! Inspiratiecafé: tips en tricks voor de opstart van je eigen business!

Gedreven ondernemers van formaat vertellen jou, vanuit hun eigen ervaring, alles wat je moet weten over het starten van een succesvolle eigen business.

Dit event is afgelopen

Voor wie?

De inspiratiecafés zijn er voor iedereen met goesting om te ondernemen.  

Wat?

Zowel jonge als ervaren ondernemers beantwoorden deze avond al jouw vragen:

  • Wanneer schakel ik over van een idee naar een echte zaak?
  • Op welke manier vind ik de gezonde balans zaak-privé?
  • Hoe zet ik mijn zaak succesvol in de markt?
  • Wat moet je zeker wel of niet doen om het als startende ondernemer te maken? 

Gedreven ondernemers van formaat vertellen jou, vanuit hun eigen ervaring, alles wat je moet weten over het starten van een succesvolle eigen business.

Tips & trics van

Femke Helon | 3Motion
Femke Helon is één van de ambassadeurs van het vrouwelijke ondernemerschap waaraan de ondernemingswereld nood heeft. Ze is mede-eigenaar van 3Motion, een bedrijf dat ze op 26-jarige leeftijd in 2010 samen met haar man oprichtte. Ondertussen heeft 3Motion 45 medewerkers in dienst en is het recentelijk naar een nieuw bedrijfspand in Zele verhuisd. 3 Motion heeft een mooi machinepark uitgebouwd en is gespecialiseerd in allerhande visuele communicatie. Van grafisch ontwerp, tot productie, plaatsing en levering op locatie. “Door creatief mee te denken bieden we de klant een oplossing op maat aan”, zegt Femke, “en dat wordt sterk naar waarde geschat.”

 

Lies Tielemans | de tekstbewerker
Na een carrière van 16 jaar als docent Nederlands, koos Lies Tielemans om mee in het bouwbedrijf van haar man te stappen. Hier ontwikkelde ze haar ondernemerskwaliteiten, maar ondervond ze ook snel dat er heel wat fout liep in de communicatie van bedrijven naar de buitenwereld toe. Zo ontstond de tekstbewerker. Haar missie? Met eenvoudige, duidelijke en correcte schriftelijke communicatie ondernemers helpen met de groei en de zichtbaarheid van hun bedrijf.

Tim van der Valk | Van der Valk 
Van der Valk Hotels & Restaurants is een Nederlands - Belgische horecaonderneming. Met bijna honderd hotels en vrijwel overal een familielid aan het roer, is Van der Valk wereldwijd een uniek familiebedrijf. Een grote familie die zo lang intensief samenwerkt, dat zorgt uiteraard voor mooie verhalen. Tim Van der Valk is zaakvoerder van Van der Valk Beveren en vertelt je graag over het reilen en zeilen in een familiebedrijf en over de uitdaging om een viersterrenhotel in goede banen te leiden.

Stijn Bogaerts - MoNoA
Stijn Bogaerts uit Dendermonde is met zijn bedrijf MoNoA vorig jaar verkozen tot Oost-Vlaamse starter van het jaar. Zijn ‘MoNoA-wearable’ is simpel aan te brengen op elke horloge en slaagt erin om het stressniveau bij de drager permanent te vertalen. Op vandaag is Stijn als jonge ondernemer volop bezig om zijn horloge-accessoire kenbaar te maken aan het grote publiek. Zo nam hij in januari 2020 deel aan de technologiebeurs CES in Las Vegas. Deze beurs wordt gezien als ‘de hoogmis van de technologie’. Stijn verkoopt het toestel via zijn website, maar praat ook met grote bedrijven die het willen gebruiken in het kader van hun stresspreventiebeleid.

Programma

18.30 uur: Onthaal
19.00 uur: Welkomstwoord UNIZO Oost-Vlaanderen
19.15 uur: Panelgesprek met ondernemers
20.00 uur: Netwerkdrink samen met deze ondernemers
 
GRATIS voor alle ondernemers in spé  

Elke toekomstige ondernemer krijgt van ons bovendien de UNIZO Starterskit- 99 tips voor de bruisende starters, cadeau.

Goesting om te ondernemen? Schrijf je dan snel in, de plaatsen zijn beperkt!

Uiterste inschrijvingsdatum
Deelnameprijs
GRATIS
Organisator
UNIZO
Thema's

Dit event is afgelopen

Locatie

Adres

Van der Valk Hotel Beveren Gentseweg 280 9120 Beveren