Tech@venture Helsinki

Aarzel niet, want naast veel bossen, meren en open ruimte is Finland de ideale hotspot met een echte ondernemerscultuur om jouw activiteit uit te breiden.

Dit event is afgelopen

Schaal internationaal @Helsinki

Van geluk, rendieren tot sauna's, Finland heeft het allemaal. Nog belangrijker, dit land creëert het hoogste aantal start-ups en unicorns (f.e. Skype), en dat gebeurt niet zomaar. Er werd maar liefst 1,2 miljard euro gespendeerd aan risicokapitaal, goed voor honderden start-ups die sindsdien een opwaarts traject kennen. Kortom, het walhalla en technologische hotspot voor tech scale-ups wereldwijd.

Van het e-gov systeem, de vereenvoudigde belastingregeling tot de goed werkende risicokapitaalmarkt, Helsinki is de ideale uitvalbasis voor technologiebedrijven, een inspiratiebron voor buitenlandse overheden en ook de ideale hub voor Vlaamse scale-ups om hun activiteiten op deze markt te lanceren.

  Een 4-ledig programma 

  Inspirerende startsessies

  • We delen info die je moet weten over Finland (Helsinki)
  • Brengen doelstellingen in kaart en bouwen een actieplan  
  • Geven inzichten in hoe de markt werkt 
  • Bereiden je voor op je pitch 
  • Testimonial van Vlaamse scale-up die dit pad al bewandelde  

  Werkbezoek Helsinki

  Samen met een groep gelijkgestemden bezoeken we het inspirerende event Arctic15 Startup Conference*. Breid jouw netwerk uit, kom in contact met experten over de grenzen heen en ga naar huis met boordevol kennis en inspiratie om dit in jouw eigen bedrijf toe te passen.

  Inspirerende slotsessies

  We bespreken de outcome van de trip naar Helsinki en brengen vervolgstappen in kaart.   

  Individuele begeleiding

  Doorheen het traject worden er een drietal individuele gesprekken ingepland om de voortgang te bespreken. We linken je met experten/ervaren ondernemers wanneer nodig. 

  Uiterste inschrijvingsdatum
  Deelnameprijs
  2.500 euro (excl. reis- en verblijfkosten)
  Organisator
  Voka

  Dit event is afgelopen

  Locatie

  Adres

  Voka - Kamer van Koophandel Limburg Gouverneur Roppesingel 51 3500 Hasselt